Xiaomi Redmi Note 10 / 10S tok

A legtöbb Xiaomi Redmi Note 10 tokhoz üvegfóliát is küldünk hogy a kijelző is védve legyen.
Ezek a tokok az alábbi készülékekkel kompatibilisek:

  • Xiaomi Redmi Note 10,
  • Xiaomi Redmi Note 10S

Védje meg kijelzőjét is a sérülésekkel szemben!

Ha erre a telefontípusra rendel tokot akkor

kérhet hozzá kijezővédő üvegfóliát

mindössze 990 Ft-ért!

Részletek a termék oldalán!

 

Nézet:
Sorrend:
 

Xiaomi Redmi Note 10 tokok

 

A Xiaomi Redmi Note 10 és a Xiaomi Redmi Note 10S mérete tökéletesen megegyezik, ezért van közös listában. Bármelyik típusú készüléke is van, méretpontos lesz vele a tok ha innen rendel.

Erre a készülék típusra érhető el nálunk a legnagyobb kínálat. Itt aztán tényleg megtalálható minden fajta tok. Biztosan megtalálja az önnek megfelelőt. Ennek a listának köszönhetően össze tudja hasonlítani a különböző termékeket és aszerint választani. 

Nézzünk egy általános listát az elérhető termék típusok közül:

  • ütésálló,
  • Női,
  • kinyithatós,
  • Szilikon,
  • 360 fokos,
  • Kitámasztható,
  • Kártyatartós

Ez nagyjából a legtöbb telefontok kategóriát lefedi. Azoknál a tokoknál ahol a tok nem fedi a kijelzőt (kinyithatósak, 360 fokosak) ott a legtöbb esetben üvegfóliát biztosítunk. Ez mindig szerepel a termék névben.

Mi alapján válasszunk tokot?

Ha nem csak a termékfotóknak szeretnénk hinni és hagyjuk hogy az érzelmek döntsenek, akkor érdemes kicsit körbejárni a témát. Azt kell tudni az Almástokok webáruházról hogy 2017 óta működik, volt már mindenféle kínálatunk, de ami nem működött, nem szerették a vásárlók, problémás tokok voltak, azokat egyszerűen levettük a kínálatból. Így ami megmaradt az mind olyan tok ami már bizonyított, korábbi szériák sikeres tokjaiból maradtak fent. Ezáltal Ön olyan termékek közül válogathat amivel valószínűleg nem lesz semmi gond.

Ha a webshopunkban megnyit egy kategóriaoldalt, ugye jelen esetben a Xiaomi Redmi Note 10 / 10S kategóriát, akkor a benne lévő termékeket úgy rendezi Önnek az oldal hogy a raktáron lévő legsikeresebb legyen legelöl. S a felsorolás így megy tovább a legnépszerűbbtől csökkenő sorrendben. 

A termék kiválasztásánál már ez lehet egy jó támpont, hisz ha a korábbi szériák sikeres tokjai vannak a kínálatban és ha a legnépszerűbbek közül választunk, akkor nagyon nem lehet mellényúlni.

Ha már tudjuk hogy melyik tok típust szeretnénk, akkor már csak össze kell hasonlítani a kínálatban lévő legnépszerűbbekkel ebben a típusban, s akkor nyert ügyünk van.

Tok típusok

A fenti felsorolásból picit ejtsünk néhány szót az adott típusú tokokról. Ez segít megismertetni Önnel annak jellemzőit.

Ütésálló: 
Ezek a tokok olyan tulajdonságokkal vannak felruházva, amiknek köszönhetően sokkal nagyobb védelmet tud nyújtani az egyszerű hátlap tokokkal szemben. Ha olyan a munkánk hogy odacsapódhat valahova, vagy sport közben szeretnénk használni a telefonunkat, akár biciklizés közben ezzel mérni az adatokat. Ilyen esetekben nagyobb veszélynek van kitéve a telefonunk. Érdemes ilyenkor egy ütésálló tokot választani.

Kinyithatós:
A kinyithatós tokok régóta velünk vannak. Fő jellemzőjük hogy vagy oldalra, vagy lefele nyílnak, vannak mágnesesek, vagy patentosak is, bőrből vagy műanyagból is készülnek. Nem kifejezetten ütésálló tokok, de nagyon jól védenek a sérülések okozta károkkal szemben, hisz nagyon jól zártak. Személy szerint azokat a bőrtokokat ajánlanám amelyek kártyatartóval rendelkeznek és kitámaszthatók úgy hogy akár filmet is tudunk nézni a telefonon.

Szilikon:
Akik szeretik látni az új telefon gyári szépségét, az úgyis ezt a fajta tokot fogja választani. Rugalmas anyaguknak köszönhetően nagyon sokáig bírják és nehezen amortizálódnak. Ezek a tokok nem tudnak eltörni. Valószínűleg emiatt jelentek meg a színes szilikon tokok is, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

360 fokos tokok:
Ezek sokféle anyagból készülhetnek, van köztük szilikon-kemény műanyag, üveg, kemény műanyag. Nagyon jól védenek és irányítható velük úgy a telefon hogy nem vesszük le róla. Webáruházunkban nagyon sikeresek és közkedveltek.

Kitámasztható:
Ezek a termékek kemény műanyagból készülnek és rendelkeznek olyan fém résszel, ami kihajtható, így kitudjuk azt támasztani és videókat, filmeket kényelmesen nézni rajta. 

Webáruházunkban igyekszünk minél több termékhez olyan termékfotót feltölteni ami az adott telefontípussal készült, hogy a vásárló lehetőségekhez képest a legjobban feltudja mérni melyik hozzá és a telefonjához legjobban passzoló tok.

Bármelyiket is rendeljük, a minőségre és a kiszállítás gyorsaságára lehet számítani. A legtöbb esetben 1-2 munkanapon belül megtörténik a kiszállítás házhoz, csomagpontra vagy csomagautomatába.