Telefontok blog

Xiaomi Redmi Note 10 pro ütésálló tokok

Lestár János
2021.09.09 13:51
Xiaomi Redmi Note 10 pro ütésálló tokok

Beszeretnék mutatni néhány szuper Xiaomi Redmi Note 10 pro ütésálló tokot. A jó hír hogy mi ezekhez üvegfóliát adunk. Ezáltal nem csak a hátlap és a szélek lesznek védve, hanem a kijelző is. Ami talán a legfontosabb.

Ütésálló tok típusok

 

Vannak kifejezetten ütésálló tokjaink, de vannak olyanok is amelyek nem rendelkeznek ezzel a cimkével, mégis olyan jó védelmet biztosítanak hogy megérdemelt egy helyet a cikkben.

Ebben a bejegyzésben megismerheti azokat a Xiaomi Redmi Note 10 pro tokokat amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben. 

Az ilyen tokoknak az a közös jellemzőjük hogy nagyobbak masszívabbak mint az egyszerű hátlap tokok.

Majdnem ütésálló tokok

Kinyithatós

A listát kezdeném az olyan tokokkal amik nem kifejezetten ütésállóak viszont felépítésüknek köszönhetően nagyon jól védenek. Ilyenek például azok a kinyithatós bőr tokok melyek többféle színben elérhetők közül a webáruházból. Ezek masszív nagy tokok melyek mágneses füllel zárhatók és viszonylag puhák. Ennek köszönhetően ha leesik a telefon nem fog megsérülni, hisz teljesen zárt. 

Xiaomi redmi note 10 pro kinyithatos tok 

Ne aggódjon ha a képen nem az adott típust látja. Elképzelhető még hogy nincs mindegyik termék típushoz és mindegyik tokhoz stúdió fotónk.

A másik ilyen tokunk az átlátszó 360 fokos tok. Ennek a terméknek az eleje puha, szilikon anyag, a hátulja pedig kemény PC. Kellemes a fogása és az egyik nagy előnye hogy úgy is lehet használni a telefont hogy a tok rajta van és teljesen körülzárja. Ugyanúgy érzékel mintha rajta sem lenne. Annak köszönhetően hogy teljesen zárt, nagyon jó védelmet is tud nyújtani egy leejtés során. Ez a termék már a webáruházunk nyitása óta velünk van és minden általunk értékesített telefontípushoz rendelhető, mivel töretlen a sikere.

360 fokos xiaomi redmi note 10 pro tok

Ez volt az a kétféle tok típus ami megfelelő védelmet tud nyújtani, de még sem az a kifejezett ütésálló kategória. De most lássuk az igazi nagyágyúkat. Ezek a termékek lényegesen nagyobbak, mint egy sima hátlap tok. Aminek köszönhetően nehezebbek is, eltakarják a telefont, viszont stabil a fogásuk és ami a legfontosabb, az hogy megvédik a telefont.

Igazi ütésálló tokok

Elegáns

Ez a tok valahol félúton jár a sima szilikon hátlap és az ütésálló tokok között. Elegáns, rugalmas, nagyon jó a fogása, tapintása, azonkívűl még egyedi dizájnja is van. A felépítése mégis több, mint egy egyszerű szilikonos hátlap toknak, masszívabb, picit vastagabb, de egyáltalán nem zavaróan. A fentebb említett két tokkal ellentétben ehhez már jár üvegfólia, ezzel biztosítva még nagyobb védelem. Úgy lett kialakítva hogy a hátsó kamerán lényegesen szélesebb legyen, így lapos felületen teljesen megvédi azt.

xiaomi redmi note 10 pro elegans tok 

Hibrid ütésálló

Ők már a nyitás első napjától a kínálatunkba tartoznak. A vásárlók nagy számban rendelték mindig és soha nem volt rájuk panasz. Ennek a terméknek a áta, váza egy kemény PC anyag, míg lent,fent és a széleknél egy puhább ütéstompító szilikonos anyag veszi körül. Az üvegfóliával amit adunk hozzá már nagyon-nagyon jó védelmet tud biztosítani a telefonunknak. Három színben rendelhető tőlünk, fekete, kék és ezüst.

xiaomi redmi note 10 pro hibrid utesallo tok

Ringke és szilikonos ütésálló

Itt kétféle produktról van szó, az egyik az úgynevezett Ringke Fusion X, a másik pedig egy egyszerű szilikon tok lenne, viszont attól egy picit több. Mindkettőnél már többet láthatunk a telefon gyári külleméből, ami az ütésálló telefontokoknál nem annyira gyakori dolog. De ez nagy pozitívum azoknak akik nem szeretik ha elvan takarva a telefonjuk.

A Ringke Fusion X egy picit magasabb árkategóriát képvisel, egyrészt azért mert nagyon jó minőségű, másrészt pedig a telefontokok között a Ringke egy nagyon jó márkának számít. S konkrétan ez a termék is nagyon jó hisz MIL-STD 810 proG-516.6 tanusítvánnyal rendelkezik, hibrid kialakítású. Mindegyik ajánlásunk jó minőségű termék, de ha mondani kell közülük egy legjobbat, akkor ez lenne az.

ringke fusion x xiaomi redmi note 10 pro utesallo tok

A másik termékünk a sima átlátszó szilikon tok, erősített sarkakkal. Nagyon népszerű termék, a webáruház első napjától velünk volt a korábbi szériákon. Teljesen átlátszó a tok, de mégis szuper védelmet biztosít.

utesallo szilikon

 

Kitámasztható ütésálló

Utolsók a listában a kitámasztható telefontokok. Nem túlságosan nagyok, de mégis jó védelmet tudnak nyújtania  sérülésekkel szemben. Érdekességük hogy van egy kinyitható fül rajta amivel a telefon kitámasztható, s például nézhetjük a filmet így rajta.

kitamaszthato

A listánk végére értünk, s remélem sikerült segítenem a legjobb Xiaomi Redmi Note 10 pro ütésálló tok kiválasztásában. A teljes kínálat ide kattintva érhető el.

Bár egy ilyen tok nagyon jó védelmet nyújt, nincs olyan tok ami 100%-os védelmet ad, hisz eshet bármikor olyan szerencsétlenül, akár 20-30 cm magasról is hogy megtörténik a baj. Vigyázzunk a telefonunkra!