Xiaomi Redmi Note 10 pro tok

Védje meg kijelzőjét is a sérülésekkel szemben!

Ha erre a telefontípusra rendel tokot akkor

kérhet hozzá kijezővédő üvegfóliát

mindössze 990 Ft-ért!

Részletek a termék oldalán!

 

Nézet:
Sorrend:
 

Xiaomi Redmi Note 10 pro tok

 

Igyekeztünk a lehető legjobb kínálatot megteremteni ebből a típusból. Tudjuk hogy ez a fajta készülék nagyon népszerű. Ahogyan az előző szériák is azok voltak.
Többféle tok közül válogathatunk:

  • női,
  • férfi,
  • kinyithatós,
  • mágneses,
  • sima szilikon,
  • clear view,
  • ütésálló,
  • színes hátlapi

Igaz ez bármely tokos webáruházban megtalálható, így mi kitaláltuk hogy valami pluszt nyújtsunk a vásárlóinknak. Az olyan tokok amelyek nem védik a kijelzőt (mivel ez törik be leghamarabb) üvegfóliát adunk. Ez minden esetben szerepel a termék nevében ahol jár hozzá. A kinyithatós, a mágneses 360 fokos és a szilikon 360 fokos tokokhoz nem adunk, mert egyrészt ott védve van a kijelző, másrészt egy üvegfólia még akadályozná is a legtöbbnél a rendeltetésszerű használatot.

Azok akik még nem tudják pontosan hogy milyen tokot válasszanak. Itt egy kis útmutató hogy a különböző típusú Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok milyen jellemzőkkel bírnak.

Telefontokok típusai

Kinyithatós tokok

Ezek az oldalra nyíló vagy flip tokok, ezeket már jó ideje ismerjük, hisz örök klasszikusok. Nagy előnyük hogy meglehetősen masszívak és teljesen védik a telefont. Emellett mivel folyamatosan zárt, így egy-egy felvillanó üzenetet más nem láthat, ha például az asztalon felejtenénk. Hátrányuk hogy minden értesítésnél vagy hívásnál nyitogatnunk kell, de ha ez számunkra nem zavaró akkor  jó választás lehet. Itt külön vennénk a clear view tokokat, amivel lentebb foglalkozunk bővebben. Az alábbi kinyithatós, kártyatartós, nyitófüles tokot főként ajánljuk mely kék, pink és fekete színben is elérhető a fenti kínálatban.

kinyithatos kek redmi note 10 pro tok

Ütésálló tokok

Amikor egy tokot vásárolunk akkor a legfontosabb célunk vele az hogy megvédje a készüléket a sérülésekkel szemben. Sajnos jelenleg nincs olyan tokunk amire azt tudjuk mondani hogy egy ez 100%-ban megvéd, mert sajnos eshet olyan szerencsétlenül a készülék hogy megsérül. Még akkor is ha az ütés nem nagy mértékű. De ez nagyon ritka, ezért a hétköznapi használatra kiválóak az ütésálló tokjaink. Tehát nagy előnyük hogy megvédik a telefonunkat a sérülésektől, jó kialakításúak és nagyon tartósak. Hátrányuk talán az hogy megnagyobbítják a készüléket, s nehezebbek, mint az egyszerű szilikonos társaik. Többféle ütésálló közül válogathatunk, de az alábbit kifejezetten ajánlanám mert a nyitásunk óta óriási a népszerűsége a korábbi szériáknál. Masszív kemény anyag a fala, míg a szélek rugalmas szilikon ami nagyon jól hárítja az ütést.

xiaomi redmi note 10 pro utesallo tok

Női tokok

Kifejezetten nőknek készült tokokkal is kedveskedünk vásárlóink részére. Ezeknek a meghatározó tulajdonságuk a pink szín, vagy a csillogó hatás. Négy féle kinyithatós pink tokunk van, s kétféle hátlap tokunk. Könnyedén észrevehetők a listából. A pink-ezüst csillogós tokot kifejezetten ajánljuk. Ez a termék a kezdetek óta velünk van és nem véletlenül nem került le a listáról. 0 a panaszok száma.

Ezüst-pink csillogó Xiaomi Redmi Note 10 pro tok +üvegfólia

Szilikon tokok

Nagyon sok embernek még mindig ez a kedvenc típusa. A miért válasza egyszerű: mert ha megvásárolunk egy új telefont, szeretjük azt csodálni, látni. Nem szeretnénk ha valamilyen nagy tok eltakarná azt és ne lássuk a telefonunkat. De ettől függetlenül muszáj számára valamilyen védelmet nyújtani, itt jön képbe az egyszerű szilikon tok aminek köszönhetően látjuk a telefon gyári küllemét. További előnye még hogy kellemes a fogása, nálunk üvegfólia is jár hozzá, nem tud eltörni, elszakadni, mivel szilikon. Hátránya hogy nem véd olyan jól, mint egy masszívabb tok, s egy idő után elszineződhetnek. Amire jó megoldás lehet hogy ha szappanos nedves ruhával áttörölgetjük. S webáruházunkban található egy olyan szilikon tok aminek a sarkai erősítve vannak.

xiaomi redmi note 10 pro tok

Clear view tokok

Nagyon népszerű termékek, több színben elérhető webáruházunkból. Ezek a tokok a kinyithatós kategóriába tartoznak. Nagy előnyük hogy a plexinek köszönhetően áltátszóságot biztosítanak, így anélkül is láthatjuk az értesítést hogy kinyitnánk a tokot. Kitámasztható állványként is ha egy társaságnak mutatnánk valamilyen videót. 

xiaomi redmi note 10 pro kek clear view tok

Átlátszó 360 fokos tokok

Ez nem csak személyes kedvenc nálunk, hanem a vásárlók körében is, évek óta a legnépszerűbbek. Ezeknek a tokoknak nagy előnye hogy minden irányból védik a telefont. A kijelzőt is védi, ezért semmilyen üvegfólia nem kell rá, s érdekessége hogy tok védi a kijelzőt és mégis irányítható úgy a telefon hogy rajta van. Ebből a típusból kétféle Xiaomi Redmi Note 10 pro tok érhető el nálunk. Az egyik a mágneses, a másik az elől szilikon, hátul pc tok. A mágnesest inkább azoknak ajánljuk akik vigyáznak a telefonjukra, ritkán ejtik el. Míg a műanyag 360 fokos tokot ami elöl szilikon, hátul PC, azt azoknak is ajánljuk akik gyakrabban ejtik le a készüléküket, mint kellene.

xiaomi redmi note 10 pro 360 tok