Telefontok blog

Top 3 Xiaomi Redmi Note 10 tok

Lestár János
2021.09.07 16:30
Top 3 Xiaomi Redmi Note 10 tok

Szerintünk a 3 legjobb Xiaomi Redmi Note 10 tok

 

Nem könnyű kiválasztani a TOP 3-at, mert kínálatunkban igyekszünk csak a legjobb tokokat értékesíteni, hisz ha egy típusú tokkal gond van, akkor azt kizárjuk a kínálatunkból. A 3 legjobb Xiaomi Redmi Note 10 tok kiválasztását a biztonság, külcsín és ár alapján válogattuk össze.

 

Xiaomi Redmi Note 10 tok ismertetők

 

Egy tokot azért választunk hogy az megvédje a telefonunkat, de itt azért nem mindegy a külső sem. Vannak akik azt szeretik ha a tok minél egyszerűbb, akár egy sima átlátszó tok, illetve vannak olyanok akiknél a minél dizájnosabb külső a lényeg. Igyekeztünk a kínálat és a listánk létrehozásakor mindenkire gondolni. 

Nálunk nagyon fontos a biztonság, ezért azokhoz a tokokhoz amik nem védik a kijelzőt, mi egy Xiaomi Redmi Note 10 üvegfóliát biztosítunk. Így azért jelentősen növelhetjük a telefon élettartamát. De itt most csak a tok hatékonyságát vizsgáltuk, habár azt fontos leszögezni hogy 100%-os védelmet sajnos egyik tok sem nyújthat, viszont ha leejtjük jó eséllyel megfogja azt védeni.

 

A külső az tényleg mindenkinél más és más, teljesen egyéni ezért ha a listából nem találunk számunkra megfelelőt akkor nyugodtan nézzük meg a többi Xiaomi Redmi Note 10 kínálatot.

Most lássuk a Top 3 Redmi Note 10 tokot

#3. 360 fokos átlátszó tok

redmi note 10 atlatszo 360 tok

 

A webáruházunk indulása óta óriási kedvenc, minden egyes telefontípusnál szerepelt a kínálatban hisz jó áron megvásárolható, megmarad tőle a telefon gyári külseje, s ami a legfontosabb hogy minden irányból védi a készüléket. A hátlapja kemény polikarbonát, az eleje puha szilikon aminek köszönhetően tökéletesen irányítható a telefon a tokon keresztül.

#2. Kitámasztható, ütésálló tok

kitamaszthato redmi note 10 tok

Ez a tok amióta feltöltöttük a Note 10 kínálatunkat, folyamatosan a Top 5 legtöbbet eladott tok ebben a kategóriában, a visszaküldés pedig 0 db, ami egy elég jó aránynak mondható. Egyszerű fekete PC tok, kellemes tapintással, robosztus külsővel. Kis kitámasztó van rajta ha épp egy videó mutatnánk meg a barátainknak. Ez a kitámasztó fémből van, így ha van az autónkban mágneses telefontartó akkor kompatibilis lesz vele.

#1. Xiaomi Redmi Note 10 ütésálló tok

 

xiaomi redmi note 10 utesallo tok

Megérkezett a mi nyertesünk gyönyörű, masszív külsővel. Szuper védelmet nyújt a telefonnak, a tok a kijelzőn túl is nyúlik, ezáltal védi azt lapos felületen. Szintén mágneses tapadással és kitámasztható funkcióval. Nálunk az abszolút kedvenc.

Fontos tudnivaló: a Redmi Note 10 és a Redmi Note 10S telefonok mérete megegyezik.