Információk

Fizetési információk:

Webáruházunkban 3 féle módon egyenlítheti ki rendelésének összegét.

Utánvéttel: Akkor fizeti ki az összeget amikor átadja Önnek a futár a csomagot. Készpénzzel vagy kártyával fizethet.

Bankkártyás fizetés: Rendeléskor átirányítja a weboldal egy fizetési oldalra ahol bankkártyája segítségével kifizetheti a terméket. Biztonságos és a legkényelmesebb fizetési mód a bankkártyás fizetés.

Előre utalással: Amennyiben ezt választja akkor banki utalással kell kiegyenlíteni a termék árát. Utalási adatok: Lestár János E.V. Bankszámlaszám: 12046119-01658202-00100009

 

Szállítási információk:

A kiszállítási idő a raktáron lévő termékeknél esetek többségében 1-2 munkanap. Hétköznapokon délig leadott rendelések másnap (ha az hétköznap) megérkezik Önhöz. 
Webáruházunk kínálata bővűlt rengeteg termékkel hogy Ön bőséges kínálatból válogathasson, azoknál a termékeknél ahol szerepel a Külső készleten felhívás, az ilyen rendeléseket igyekszünk 3-5 munkanapon belül teljesíteni.

A házhozszállítást a GLS végzi, csomagpontra szállításhoz választhatja a GLS pontokat, Packeta Z-box vagy a Foxpost csomagautomatáit. Házhozszállítással 1290Ft, automatába vagy csomagpontra pedig csak 1090Ft. 10000 Ft felett pedig 890 Ft egységesen.