Telefontok blog

iPhone XS MAX tok a legnagyobbnak

2019.04.28 17:13

iPhone XS Max tok variációk webáruházunkban

Ebben a cikkben megismerheti különböző tokjainkat, melyek biztonságosak, jó áron vannak és magas vásárlói elégedettségi indexxel rendelkeznek. 

Termék sorrendek

Amikor valaki besétál egy boltba, akkor az esetek többségében azokkal a termékekkel találkozik legelőször, amelyek népszerűek az adott boltban, s így a legkönnyebb megtalálni ha már rögtön azzal találkozunk. Hasonlóképpen működik az Almástokok terméksorrenje is. Amikor megérkezünk az iPhone XS Max tok kategóriaoldalra, akkor a termékekkel szerint találkozhatunk, olyan sorrendben, amennyire népszerűek a vásárlóink körében.

Ha valamelyik termékünkről negatív kritikát kapunk, akkor megvizsgáljuk, s ha tényleg probléma van a minőségével, vagy funkciójával, akkor csak egyszerűen eltávolítjuk a kínálatunkból. Tehát semmiféleképpen nem fordulhat elő hogy ha a kínálat elejéről választunk magunknak tokot, akkor abban csalódnánk. Természetesen a keresési találatok alján sem fordulhat már elő ilyen, hisz az iPhone XS Max megjelenése óta sok idő eltelt, így már a tok kínálatunk erre a telefonra már realizálódott.

Tok típusok

Persze sokunknak már konkrét elképzelése van azzal kapcsolatban hogy milyen XS Max tokot szeretne, így ők valószínűleg nemfognak böngészgetni, hanem konkrétan azokat a tokokat szeretnék látni amire rákerestek.

Webáruházunkban megtalál:

  1. 360 fokos tokokat üvegfóliával,
  2. oldalra nyíló tokokat,
  3. ütésálló tokokat,
  4. vízálló tokokat

A teljes kínálatunkat ide kattintva találja meg.