Telefontok blog

Kijelzővédő üvegfólia Huawei P20 litera

2018.07.11 07:31

Üvegfólia Huawei P20 lite-hoz

A Huawei P20 lite és a Nova 3 telefonokhoz ugyanaz a méretű üvegfólia kell. Az üvegfólia használata elengedhetetlen kelléke a telefonnak. A Huawei P20 lite készülékek nem olcsók, s szeretnénk védeni a kijelzőt a karcoktól, repedésektől, betöréstől, ezt könnyedén megtehetjük hogy ha használunk Huawei P20 lite üvegfóliát.

Huawei P20 lite uvegfolia

Kijelzővédelem üvegfóliával Huawei P20 litehoz

Senki sem szereti azt hogy ha a telefonja kijelzője karcos, pedig ez a baleset könnyen megeshet, hisz elég egy pillanatnyi óvatlanság, aztán hónapokig-évekig (amíg a telefonunk megvan) együtt kell vele élni. Ez még a jobbik eset, hisz ha a P20 lite telefonunk kijelzője törik be esetleg, az nagyon sok költséggel jár együtt. Ezeket a problémákat könnyedén megúszhatjuk egy Huawei P20 lite üvegfóliával, ami kb. 2000Ft körüli összegért megrendelhető webáruházunkból.

Egy P20 lite tokkal kiegészítve elég jó védelmet tudunk már úgy nyújtani a telefonunknak. Webshopunkban rengeteg topk található, különösen ajánljuk a 360 fokosakat.

Huawei P20 lite üvegfólia felrakása

A P20 lite üvegfólia felhelyezésétől nem kell tartani, hisz nagyon egyszerű a művelet. 

  1. A P20 lite üvegfóliához adunk egy száraz és egy nedves törlőkendőt. Először a nedvessel "wet" jó alaposan megtisztítjuk a kijelzőt, majd ezután a szárazzal "dry" szárazra töröljük. 
  2. Leellenőrizzük hogy nem maradt-e rajta szösz vagy apró piszok.
  3. Ezután kezünkbe fogjuk az üvegfóliát, s a védő fóliát óvatosan lehúzzuk róla, s a lehúzott oldallal lefelé fogjuk felhelyezni a telefonra,
  4. Ezután felhelyezzük az üvegfóliát a készülékre
  5. Ha minden jól megy magától kinyomja a levegőt, de ha szükség van rá, egy bankkártya segítségével simítsuk le.

 

Ne habozz, hisz üvegfóliára nagy szükséged van, azt az alábbi linken meg is rendelheted:
Huawei P20 lite üvegfólia