Telefontok blog

Erős üvegfólia iPhone 7 / 8-hoz

2018.07.10 08:55

9H keménységű iPhone 7 / 8 üvegfólia

Senkit ne tévesszen meg hogy valamihez iPhone 7 üvegfólia, vagy iPhone 8 üvegfólia van írva, hisz a méretük megegyező, bármelyiket is rendeljük, jó lesz mindkét típusú telefonhoz. Manapság szinte már mindenki használ üvegfóliát a telefonjához, ez egy nagyon hasznos dolog, hisz megvédi a kijelzőnket a karcoktól és esetlegesen a betöréstől is. Ebben a cikkben az iPhone 7/8 üvegfólia kerül bemutatásra.

iphone 7 uvegfolia

Üvegfóliák iPhone 7 / 8-ra

Webáruházunkban 2 féle üvegfóliát lehet vásárolni iPhone 7 és 8 típusú készülékekhez, az egyik a teljes előlapot védő iPhone 7 üvegfólia, míg a másik a 360 fokos tokokhoz tartozó üvegfólia. 
Nem igazán szereti senki ha karcos a kijelzője a telefonjának, ezt  könnyedén megelőzhetjük azzal hogy használunk az iPhone 7 telónkhoz üvegfóliát. Egy iPhone 7 vagy iPhone 8 nem olcsó készülékek így szeretnénk megóvni a karcoktól is, illetve attól is hogy betörjö a kijelzője, hisz egy kijelzőcsere ezeknél a telefonoknál 30000Ft-nál kezdődnek. Az üvegfólia egy tokkal kiegészítve már remek védelmet nyújhat telefonunknak. Webáruházunkban számos ütésálló és 360 fokos tokot találunk ami már megfelelő védelmet tud nyújtani az iPhoneunknak.
Egy toknak és egy üvegfóliának alapkelléknek kell lennie a telefonunkon.

Üvegfólia felhelyezése iPhone 7-re

Nagyon sokan tartanak az üvegfóliák felhelyezésétől, gyakran felhívják a webshopunkat is azzal a kérdéssel hogy otthon is felhelyezhető-e. A válasz mindig az hogy igen, hisz egy üvegfóliát nagyon könnyű felrakni. 
iPhone 7/8 üvegfólia felhelyzésének menete:

  1. Az üvegfóliához jár tőlünk egy nedves és egy száraz törlőkendő. Első lépésben a szárazzal "wet" jó alaposan megtisztítjuk a kijelzőt, majd ezutána a szárazzal "dry" szárazra töröljük. 
  2. Fény alatt megnézzük hogy nem maradt-e rajta kis szennyeződés. 
  3. Ha teljesen tiszta a kijelző, akkor lehúzzuk az üvegfóliáról a védőfóliát, ezt eldobhatjuk.
  4. Ezután felhelyezzük az üvegfóliát a készülékre
  5. Ha minden jól megy magától kinyomja a levegőt, de ha szükség van rá, egy bankkártya segítségével simítsuk le.

Egy üvegfólia iPhone 7 és 8 telefonokhoz kb 2000 Ft és a webáruházunkból az alábbi linken is megrendelhető.
iPhone 7 / 8 üvegfólia