Telefontok blog

iPhone 6 / 6S női tok

2018.07.06 08:37

iPhone 6 / 6S női tokok

Az Almástokok webáruházban bőséges női iPhone tok kínálattal várjuk a kedves vásárlókat. Mivel sok hölgy kifejezetten női tokot keres, ezért megírásra került ez a cikk amiben kicsit összeszedtem a határozottan nőies iPhone tokokat. Javaslom hogy kövesd te is Instagram oldalunkat, mivel ott napi rendszerességgel kerülnek fel tokok a kínálatunkból, s biztosan találkozni fogsz ott az újakkal is, így nem maradsz le semmiről.

iPhone 6s noi tok

Nőknek ajánlott iPhone 6 / 6S tokok

A felsorolásban szeretnék bemutatni neked 5 különböző iPhone tokot. Az alábbi tokok méretben tökéletesek az iPhone 6 és iPhone 6S telefonokra, ne tévesszen meg ha nincs odaírva mindegyikhez mindkét típus, attól függetlenül biztosan jó lesz a te telódra is. 
Lássuk hölgyeim a felsorolást:

1. A legnépszerűbb női iPhone 6S tokunk

az a 360 fokos rosegold matt tok. Erről azt kell tudni hogy a készüléket minden irányból védi, még a kijelzőt is, mivel nálunk a 360 fokos tokokhoz jár ajándék üvegfólia. Ez a tok már a  webáruház nyitása óta a legkeresettebbek közé tartozik, ami nem is csoda, hisz gyönyörű és tökéletes védelmet nyújt az iPhoneodnak. 
A rosegold matt női iPhone 6 tok leírása és megrendelése ide kattintva vagy a képre kattintva érhető el. 

iPhone 6s rosegold tok


Élvezd te is a rosegold színt, mely körülöleli az egész telefonod! Szerezd be még ma a legjobb női iPhone 6 tokot!

 

2. Csillogó női iPhone 6S tok

Innentől nem népszerűségi rangsor alapján jönnek a tokok, hanem random sorolással. Ez a tok egy gyönyörű csillogós iPhone 6 tok. Vannak hasonló ilyen tokok melyek pereghetnek, karcolódhatnak, vagy éppen ők karcolnak. De ez esetben ez a probléma fel sem merülhet, hisz ez egy szilikon, elasztikus iPhone 6 tok, mely mintázata a tok belső részén van. 
100%-os elégedettségi garancia. Ez a gyönyörű iPhone 6 telefontok ide kattintva rendelhető meg.


 

 

3. Mintás iPhone 6/6S tok

A következő tok nagyon sok hölgy számára szimpatikus lesz. Nem mindenki szereti a tokokat, azt szeretjük hogy látszódjon hogy nekünk iPhone van, ott legyen az apple logo stb. Emiatt sok nő választ teljesen átlátszó tokot, de a mi webáruházunkban van egy olyan átlátszó tok, melyben van egy kis virágminta, mellyel sok hölgy kompromisszumot tudott kötni és egyenesen imádják. Ez nem más mint az iPhone 6 / 6S mintás tok

mintas iphone tok

4. Köves, női iPhone tok

Negyedikként bemutatok egy igazi női tokot, rózsaszínben és kövekkel. Mi lehetne ettől nőiesebb? Ez a listából az egyetlen tok ami teljesen kemény, a logónál lyuk található, mely körvonalát csillogó kövek ékesítik. Itt rendelheted meg.

rozsaszin iphone 6 tok

5. Piros 360 fokos tok iPhone 6 / 6S telefonokra

A lista utolsó helyén egy kakukktojás van, hisz ezt a tokot a férfiak is legalább ugyanannyira szeretik, mint a nők. Ez nem más, mint a piros 360 fokos tok, mely minden irányból védi a készüléket és ajándék üvegfólia is jár hozzá. Itt tekinthető meg.

piros iphone 6s tok

 

Rendelj még ma tokot és már lehet holnapra megkapod!