Telefontok blog

Huawei Nova 3 tok

2018.07.04 08:50

Huawei Nova 3 tokok

Aki Huawei Nova 3 tokot szeretne, annak a jövőben nem lesz nehéz dolga találni.

Bár a cikk írásakot még a Huawei Nova 3 telefon nem jelent meg, de már a kiszivárgott képekből sejthető volt hogy mivel fog megegyezni, nem mással, mint a Huawei P20 lite-al. Így aki Huawei Nova 3 telefonra szeretne tokot, az leegyszerűsítheti a dolgát hogyha P20 lite-ra keres rá, hisz sokkal több találatot fog így kapni. De még egyszerűbb, ha itt marad mert nálunk is megtalálja mindenki a maga tokját Nova 3-ra is: Kattints ide  

Huawei Nova 3 360 fokos tok

Milyen Huawei Nova 3 tokok vannak?

Most szeretnék bemutatni neked néhány tokot amelyek nagyon népszerűek a P20 lite tok rendelők körében.
A legnépszerűbbek természetesen ez esetben is a 360 fokos tokok:

fekete nova 3 360 tok

A fekete szín sosem megy ki a divatból, így van ez a Nova 3 tokoknál is, hisz a legnépszerűbb tok mind közül a fekete 360 fokos. A tok leírása a képre vagy ide kattintva érhető el. 

nova 3 rosegold 360 tok

A rosegold szín csak néhány éve tört be a divatba, de azóta is előkelő helyen uralja a piacot. Természetesen ebben a színben is kapható Nova 3-ra tok, ráadásul 360 fokos és ajándék üvegfólia jár hozzá. Bökj a képre vagy ide és nézd meg a leírását.

 

utesallo nova 3 tok

Van akinek sport vagy munka miatt nagyon fontos hogy ütésálló legyen a telefontokja. Természetesen rájuk is gondoltunk és van a kínálatunkban Nova 3 ütésálló tok is kedvező áron, gyors házhozszállítással. Megrendelhető itt vagy a képre kattintva.

nova 3 atlatszo tok

Tudjuk hogy a Huawei Nova 3 tulajdonosok között is bőven akadnak olyanok akik nem szeretnék tokokkal elrejteni gyönyörű telefonjaikat, de hát mégis jó lenne megvédeni valahogyan a készüléket a karcoktól és ütődésektől. Nekik lett kitalálva az átlátszó Huawei Nova 3 tok

Ezen kívűl még jó néhány tok közül válogathatsz kínálatunkban ide kattintva.