Telefontok blog

iPhone üvegfólia

2018.07.03 07:57

iPhone üvegfólia

Az iPhone üvegfóliák csak néhány éve jelentek meg, előttük csak a sima fóliák védték a kijelzőket, amik bizony csak a karcok ellen védtek, törés ellen semmit nem értek. De amikor megjöttek az üvegfóliák, teljesen megváltozott a kijelzővédelem. 


iphone üvegfólia

Az iPhone üvegfóliák haszna

Hogy miben segíthetnek nekünk az iPhone üvegfóliák?
-Nagyon sok pénzt spórolhatnak nekünk és megőrzik az esztétikus kijelző látványát. 
iPhone tulajdonosként nagyon jól tudjuk hogy ezek a készülékek milyen sokba kerülnek, így egyértelmű hogy szeretnénk megvédeni a külső káros hatásoktól és megóvni gyári állapotát. Mivel egy folyamatosan használatos eszközről van szó, így napi szinten karcolódhat és kieshet a kezünkből. Egy tokot ami védi a hátlapot, azt mondhatni mindenki használ, így azok többségében megússzák az ilyen sérüléseket, de ha a kijelző nincs védve, akkor abban nagyon költséges károk tudnak keletkezni.
Gondoljunk csak arra hogy elég ha véletlenül megkarcolódik, ugye ez még nem igényel kijelzőcserét, de nagyon rontja a használati élményt ha folyamatosan látunk egy karcot magunk előtt. De számolni kell azzal is hogy leejtjük a telefont és a kijelző betörik, így azt cserélnünk kell 30-40, az újabb iPhoneoknál már 100ezer forintért. 
Minden ilyen jellegű problémát megelőzhetnek az iPhone üvegfóliák, melyek jelenleg mindössze 1990Ft-ba kerülnek az Almástokok webáruházban.

iPhone üvegfólia felrakása

Sokan tartanak attól hogy maguk csinálják az üvegfólia felhelyezését, de nagyon egyszerű. Az alábbi fotó bemutatja neked az üvegfólia felhelyezését lépésről lépésre:

iphone uvegfolia felrakasa
iphone felrakasa 2

Milyen iPhoneokra vannak üvegfóliák?

A webáruházunkból könnyedén rendelhetsz magadnak üvegfóliát az alábbi iPhone tipusokra:

Egy 2000Ft-os befektetéssel akár 100ezer forintot is spórolhatsz, így nem éri meg habozni, rendelj most tőlünk iPhone üvegfóliát