Telefontok blog

iPhone tokok az Instagramon

2018.07.01 10:03

iPhone tokok az Instagramon 

Itt az ideje hogy megtaláld a legjobb iPhone tokokat az Instagrammon is ;) Ha te is fent vagy Instán, akkor itt találod a profilunkat.

iPhone tokok a kézben

Ha már böngészgetted az Almástokok kínálatát, akkor bizonyára megtapasztalhattad hogy rengeteg stúdiókép van minden egyes terméknél hogy a vásárló minden szemszögből láthassa az általa megvásárolni kívánt terméket. Ez egy remek dolog, de sokan kíváncsiak lennének olyan képekre amit már a vásárlók készítenek, illetve olyan fotó amit csak egyszerűen a kézben készül, szuper fényképezőgépek és stúdiómegvilágítás nélkül.

Ezen felbuzdulva hoztuk létre az Almástokok Instagram oldalát.

Ha van nekedis Instád akkor ne habozz és kövess be minket, hisz minden napos új feltöltéseinkkel te is naprakész lehetsz a legjobb iPhone tokok kínálatában. 

Te is becsatlakozhatsz a webáruház kínálatának kiépítésébe, hisz minden nap az insta storyba felteszünk 1-2 tokot, melyekről a véleményed kérjük ki. Ha valami nem sikeres, azt lassan eltűntetjük, míg ha egy adott tokra nagyon sok a pozitív visszajelzés, akkor azt előrébb soroljuk, kedvezményeket adunk rá és még több ahhoz hasonló tokot szerzünk be.

instagramon iphone tokok
A fenti képen láthatod a mai kérdésünket, jelen esetben egy prizma tokkal zajlik a közvéleménykutatás. Ez minden napos, felteszünk egy képet, egy kérdést, aztán a többi rajtatok múlik.

almastokok instagram

Itt az oldalunk, csatlakozz te is hozzánk és segítsd a munkánkat abban hogy a legjobb iPhone tokos webáruházat hozhassuk létre. Ide többségében olyan képeket rakunk fel amit ti, vagy mi készítünk természetes körülmények között.

Tudtad hogy nem csak az instagrammon hanem a Facebookon is fent vagyunk?
Gyere te is hogy minél többen lehessünk, hisz számítunk a te véleményedre is!

Almástokok Facebook oldala