Samsung Galaxy S10 tok

Itt található az összes Samsung Galaxy S10 tok webáruházunkban, melyeket a korábbi szériák sikeres tokjaiból válogattunk össze. Így ha innen rendel, akkor garantáltan népszerű tokot fog kapni akár már másnapi kiszállítással.

Nézet:
Sorrend:

Webáruházunk Samsung Galaxy S10 tok kínálata

A Samsung Galaxy S10 tok kínálatát aszerint válogattuk össze, hogy a korábbi szériáknál mely tokok voltak azok amelyeket a legtöbben vásároltak, s azon belül pedig amelyekkel a legjobban megvoltak elégedve kedves vásárlóink. Így aki az Almástokok webáruházból fogja beszerezni a Samsung Galaxy S10 telefonjához a tokot, akkor ő már garantáltan olyan tokot fog kapni ami már sok-sok vásárlónál bizonyított és elégedettséget váltott ki.

Milyen telefonvédő található a webshopban?

Egy toknak az a legfőbb szerepe hogy megvédje a több százezer forintért vásárolt telefonunkat a különböző sérülésektől, mint például az ütődések, karcok és törések. Gyakori probléma az hogy sokan megvásárolják a túlságosan olcsó, gagyi tokokat, melyek aztán nem fognak tudni megfelelő védelmet nyújtani a telefonnak, kopni fognak, színűket vesztik, az átlátszó tokok pedig besárgulnak. Nyílván kilehet fogni valami jobb minőségű olcsó tokot, de ezek nagyon ritkák. A legtöbben már jártunk úgy hogy vettünk egy átlátszó szilikon tokot a telefonunkra, majd néhány hét után teljesen besárgult. Egy jó minőségű tokkal ez aligha fordulhatna elő. Ha kiadtunk egy halom pénzt a telefonért akkor nem érdemes azt a pár ezer forintot megspórolni a tokon, ami azért felel hogy megvédje a telefonunkat. 
Viszont túlságosan drága tokra sem biztos hogy szüksége lehet az embernek. Hisz egy 10-20 ezer forintos telefontok nem feltétlenül fog nekünk jobb védelmet nyújtani, mint egy 5-6-7000 Ft-os telefontok. 

Az Almástokok webáruházban a legtöbb Samsung Galaxy S10 tok ára 4290-5490 Ft között mozog. Ezért az árért már nagyon jó minőségű tokokat vásárolhatunk, s nálunk ezekből is csak a legjobbak vannak az S10 tok kategóriában. A Samsung Galaxy S10 tok kategóriát gondosan válogattuk össze azokból a termékekből melyek sikeresek, de mégis figyelembe vettük azt is hogy lehetőségekhez képest mindenki megtalálja a számára ideális tokot. 

Az alábbi termék típusok választhatók webshopunkból:

Szilikon tokok: Amikor vásárolunk egy új telefont, akkor nagyon óvatosan bánunk vele, nehogy megsérüljön. Ilyenkor jól jön egy masszív, erős ütésálló tok. De ki akarja a vadonatúj telefonját eltakarni egy ilyen nagy ütésálló tokkal? A legtöbben egy új telefon mellé egy egyszerű szilikon tokot választunk, ami átlátszó, s nem takarjuk el a telefonunkat vele, s gyönyörködhetünk a szépségében. 
Ha úgy döntünk hogy Samsung Galaxy S10 szilikon tokot választunk, akkor legyünk körültekintőek, mert a túlságosan gyenge minőségű anyagból készült szilikon tok néhány hét után besárgul. 
Ezt tudjuk mi is az Almástokok webáruházban és a szilikon tok készletünket aszerint válogattuk össze hogy a minőség volt a legfontosabb tényező. Ennek köszönhetően ha a mi webáruházunkból vásárol Samsung Galaxy S10 szilikon tokot, akkor garantáltan jó minőséget fog kézhez kapni, s biztosan nem fog gyorsan besárgulni, mint a gyengébb minőségű társai. Ehhez a telefontípushoz a kiváló minőségű tokokat gyártó ROAR terméket választottuk. Ennek a tipusú toknak van néhány előnye a többiekkel szemben még, azon kívűl hogy jó minőségű. Például a telefon kamerájánál és a kijelzőjénél kissé magasabb a kiépítése, ebből adódóan ha a telefon lapos felületre esik, akkor megtudja az védeni a sérülésekkel szemben, hisz közvetlenül a padló és a kijelző vagy kamera nem fog tudni érintkezni.

samsung galaxy s10 szilikon tok

360 fokos Samsung Galaxy S10 szilikon tok:

Igaz hogy a sima Samsung Galaxy S10 szilikon tokunknak rengeteg előnye van, de azért a kijelzőt ő sem tudja teljes mértékben megvédeni. Volt egy elképzelésünk azok számára akik nem szeretnék rejtegetni a telefonjaikat nagy ütésálló tokokkal, hanem szeretnék látni gyári szépségét a telefonnak, de mégis kellő védelmet nyújtani elöl és hátul. Végre megtaláltuk számukra az ideális megoldást, mégpedig az elöl és hátul is védelmet nyújtó, átlátszó szilikon tokot.  
Ez az a tok amely képes 360 fokos védelmet nyújtani, úgy hogy szinte észre sem vesszük hogy rajta van a telefonon. Óriási népszerűségnek örvend a webáruházunkban, mely nem meglepő egy ilyen sokoldalú toknál. 

s10 360 fokos tok

 

Színes szilikon tokok:

Maga a szilikon, az egy anyag, melyből a legtöbb tok készül. De nagyon elterjedt az a gondolat, hogy egy szilikon tok az törvényszerűen átlátszó. Ez szerencsére nem így van, hisz rengeteg színben és változatban készíthetők szilikon tokok. 

A mi webáruházunkban is többféle szilikon tok érhető el. Például az ütésálló tokunk szélei és sarkai szilikon anyagúak, melyek nagyon jól hárítják az ütődést. A sima átlátszó és a 360 fokos tokunk anyaga is szilikon. Amellett még 2 féle fekete, s 2 féle női tok is szilikon anyagból készült. 
Összegezve:

  • átlátszó,
  • átlátszó 360 fokos,
  • egyszerű fekete,
  • karbonmintás fekete,
  • átlátszó-rosegold csíkkal és kövekkel,
  • csillogó rózsaszín

Műnyag tokok:

A következő nagy kategóriánk a műanyag tokok. A legtöbb tok műanyagból készül, azon belül pedig polikarbonátból. Ebből az anyagból nagyon jó minőségű tokokat lehet gyártani, melyeknek hosszú az élettartama és megfelelő védelmet tudnak nyújtani a telefonunknak. 

Webáruházunk 2017 óta működik, s ez idő alatt a kevésbé jó termékeinket kivezettük, s igyekszünk csak a legjobbakat bentartani kínálatunkba. Ez az oka például annak is hogy itt kisebba  kínálat, mint a legtöbb webshopban, de nincs is teletöltve túlárazott minőségi termékekkel. A Samsung Galaxy S10 tok kínálatunk így közepes árfekvésű, de minőségi tokokkal van tele. S a tokok többsége ebből a polikarbonát anyagból készült. Bátran ajánljuk az ebből az anyagból készült tokjainkat, hisz ezek már bizonyítottak és megbízhatóak. 

Webáruházunkban a legnépszerűbb tokok kétség kívűl a 360 fokos tokok, melyekhez ajándék kijelzővédő fóliát adunk, s ezek a tokok mind ilyen anyagból készültek. Facebook oldalunkon számos olyan értékelést találhatnak vásárlóinktól, melyek ezen állításokat alátámasztják. 

Ezek a tokok a cseppek és karcok ellen nagyon jó védelmet adnak, de még komoly ütésállóságot is várhatunk tőle. Ha csak nem valami extrém módon esik a telefon, akkor nem lesz semmi baja ha leesik. Köszönhetően a minőségi anyagoknak és a kiépítésének. 

De például az ütésálló tokunk váza is ebből az anyagból készült, mely együttesen a TPU anyaggal kiváló ütésvédelmet nyújt a telefonnak.

Bőr és műbőr tokok:

Nálunk kaphatóak még bőr és műbőr tokok is. Mindkettő ilyen anyagból készült tokjaink kiváló minőségűek és hosszú élettartamot garantálnak. Nem kell amiatt aggódni hogy idő előtt ezek kopnának vagy szakadnának. Műbőr tokjainkat is ajándljuk hiszen jó áron megvásárolhatóak, de mégis remekül védenek és megbízhatóak. Az ilyen tokjaink többségében Samsung Galaxy S10 flip tok kategóriába tartoznak.

Samsung Galaxy S10 tok típusok:

Az előzőekben leírtuk hogy milyen anyagból készültek tokjaink, s most azokat fogjuk megnézni hogy ezek a tokok milyen stílusúak, kivitelezésűek, illetve milyen dizájnosak. Az a jó a tokokban hogy a saját stílusunkhoz is tudjuk igazítani, s a rengeteg kínálatnak köszönhetően már szinte bármilyen tokot kitalálhatunk magunknak, s azt megtudjuk vásárolni. Ezzel kapcsolatban teljesen addig is elmehetünk, hogy saját fényképpel ellátott tokot is gyártathatunk magunknak. 

Az Almástokok webshopban található Samsung Galaxy S10 tok típusokat az alábbi táblázat szemlélteti:

Samsung Galaxy S10 tok fajták

Típus

Anyag

Megközelítőleges ár

360°-os

Polikarbonát

4990 Ft

Átlátszó

szilikon

4290 Ft

Flip

bőr, műbőr

4990 Ft

Ütésálló

Polikarbonát / szilikon

4490 Ft

Az alábbi diagram szemlélteti milyen arányban fogynak a fenti toktípusok: