Samsung Galaxy A70 tok

Ebben a kategóriában található az összes Samsung Galaxy A70 tok. Kínálatunkat a korábbi Samsung szériák legsikeresebb tokjai közül válogattuk össze, így amennyiben innen rendel, már garantáltan olyan tokot kap ami sok más vásárlónál már elégedettséget váltott ki. A legtöbb Samsung Galaxy A70 tokhoz ajándék üvegfólia jár.

Nézet:
Sorrend:
 

Samsung Galaxy A70 tok

Webshopunkban végre bevezetésre kerültek a Samsung Galaxy A70 tokok, mivel hatalmas volt rá az igény. Nálunk a Samsung Galaxy A széria nagyon ismert, mi pedig igyekszünk a legjobb minőségű, legszuperebb galaxy A70 tok kínálatot nyújtani Önnek.
Természetesen itt is, mint minden más típusnál, a legsikeresebbek a 360 fokos tokok, mely nem csoda, hisz ezek a tokok minden irányból védik a telefon, így egy esetleges leejtésnél a telefon nem fog tudni sérülni.

Milyen fajta Samsung Galaxy A70 tokok vannak?

Egy jó tokot nem a legalsó árkategóriában kell keresnünk. Ha már kiadtunk 100e Ft-ot egy telefonra, akkor ne a tokon kelljen spórolni, ami stílust ad neki és megvédi, hanem próbáljunk a közép árkategóriából választani magunknak.

Minden Samsung Galaxy A70 tokot a korábbi szériák legsikeresebb tokjai közül válogattuk össze, ez azt jelenti hogy már több vásárló elégedett volt ezekkel a tokokkal, így garantált az hogy nem újfajta tokot tesztelünk ami vagy jó, vagy nem, hanem olyan tokot ami már sikert aratott.
Esetleg ha lát más típusoknál olyan tokot ami megtetszik, de nincs A70-re, akkor jelezze nekünk és mi beszerezzük.

Na de most jöhetnek a Samsung Galaxy A70 tok kategóriák:

360 fokos Samsung Galaxy A70 tokok:

A 360 fokos tokok kétség kívűl a legnépszerűbbek webáruházunkban, bármilyen telefontípusról is legyen szó. Természetesen ez a Samsung Galaxy A70-nél sincs másképpen. Nagyon népszerű itt is ez a telefon. Ezekhez a tokokhoz külön adunk üvegfóliát is, hogy tényleg elmodhassuk hogy ezek a tokok gyakorlatilag is 360 fokban védenek. 


360 tokok ismertetői:

A Samsung Galaxy tokok elemei:

 • 1 db hátlap,
 • 1 db felső pattintható rész,
 • 1 db alsó pattintható rész
 • 1 db üvegfólia

Esetleges leejtésnél a telefon gyakorlatilag nem tud sérülni, mivel teljesen zárva van. A kijelző teljes egészén pedig üvegfólia húzódik végig, így annál is szinte teljesen kizárt hogy sérülhessen normál használat mellett.
Samsung Galaxy A70 telefonra az alábbi színekben tud 360 tokot vásárolni:

 

a70 piros 360 tok
piros fekete galaxy a70 tok

Fentebb látható két kép, az egyik piros, a másik piros-fekete, mindkét szín nagyon népszerű.

 

Oldalranyílós Samsung Galaxy A70 tokok:

Természetesen a Samsung Galaxy A70 tok kategóriában is szükségesek az úgynevezett flip tokok, amelyek majdnem olyan népszerűek, mint a hagyományos hátlap tokok. Kétféle van a kinyithatós tokokból Samsung Galaxy A70 telefonra. A clear view tokok (ez 3 különböző színből ezüst, fekete és kék), míg a másik oldalon a hagyományos eko-bőr tok, mely kártyatartóval is rendelkezik.
Mindkét típus nagyon elegáns és mutatós, illetve rendkívűl praktikus tulajdonságokkal is rendelkeznek, amellett mivel teljesen zártak, kiváló védelmet nyújtanak.

 

Samsung Galaxy A70 szilikon tok jellemzők:

A szilikon tokok is nagyon népszerűek. Amikor valaki vásárol egy új telefont, akkor nem szeretné elrejteni mindenféle színes tokokkal, hanem csak szeretne egy egyszerű és átlátszó tokot, ami megőrzi a telefonja gyári szépségét. Webáruházunkban többféle átlátszó szilikon tok található. Ezek nagyon jó minőségűek, nem sárgulnak be, mint a legtöbb piacon kapható tok. Az átlátszó tokok mellett még vannak sima színes tokok is, melyek ugyanúgy tpu anyagból készültek.

Samsung Galaxy A70 szilikon tok az alábbi színekben kapható:

 • köves virágmintás rosegold,
 • köves virágmintás arany,
 • fekete karbon mintás,
 • kék karbon mintás,
 • teljesen átlátszó,
 • 360 fokos átlátszó szilikon,
 • átlátszó-piros csíkkal,
 • átlátszó-kék csíkkal

 

Samsung Galaxy A70 tok típusok
Típus Szín Ár
360 tokok fekete, kék, piros, piros-fekete, kék-fekete 4990 Ft
Flip tokok fekete eko-bőr, fekete, kék, ezüst clear view 4990 Ft
Ütésálló szürke, arany 4490 Ft
Szilikon tokok piros-átlátszó, kék-átlátszó, átlátszó, fekete karbonmintás, kék karbonmintás  4290 Ft- 4490 Ft