Telefontok blog

Okostokok jellemzői

2020.10.26 07:17

Okostokok jellemzői

 

Az ilyen telefontokok kinyithatósak, ezáltal a telefon zárva van, melynek köszönhetően állandó védelmet nyújt a telefonunknak.

okostok

Webáruházunkban két féle okostok kapható. 

Az egyik a gyári. Amennyiben ilyen tokot vásárolunk, akkor nem szükséges semmilyen extra alkalmazás letöltése, mert a telefon automatikusan felismeri, s működik a termékkel. A gyári toknál, minden esetben szerepel a termék nevénél az hogy "gyári". Ha ez nem szerepel, akkor a tok valamilyen más márkát képvisel. Webáruházunkban ezek vannak többségben.

Az okostokok többféle telefontípusra elérhetőek webáruházunkban. S sajnos márkán belül is eltér az aktiválásuk, funkciójuk.

A tok bezárás-kinyitás érzékelő, idő mutatása mindegyiknél elérhető, de vannak típusok melyeknél egyéb információk is megjelenhetnek, pl lépések száma, bejövő hívás. stb

Hogyan működik az okostok

Ha a telefonunkon be van kapcsolva az intelligens tok, aktív tok funkció és mégsem működik, akkor találunk a tokon belül egy szivacson, egy QR kódot, ennek beolvasásával kaphatunk a tok gyártó által készített alkalmazást, mellyel működnie kell a toknak.
Ha nem innen szeretnénk letölteni hanem a Play Áruházból, akkor ott a smart cover elnevezésű alkalmazások közül válogathatunk. 

Nem működik, nem tudom beállítani

Sajnos nincs lehetőségünk minden telefontípussal leteszteni a terméket, s előfordulhatnak hibák. Ilyenkor 3 lehetősége van a vásárlónak. 

  • ha a tok hibás, akkor mi kérdés nélkül kicseréljük egy újra,
  • ha nem sikerül beállítani, vagy nem kéri ezt a terméket, akkor választhat webáruházunkból más tokot, üvegfóliát,
  • ha nem sikerül beállítani, vagy nem kéri ezt a terméket, akkor elállhat a vásárlástól, mely esetében visszafizetjük a teljes rendelési összeget.

 

A kapcsolatot itt tudja velünk felvenni:

Kapcsolatfelvétel, panasz