Telefontok blog

Melyek a legjobb tokok az Almástokok webáruházban?

2018.02.13 15:46

5 legjobb iPhone tok webáruházunkban

legjobb iPhone tokok

 

Ebben a cikkben bemutatásra kerülnek a legnépszerűbb iPhone tokjaink. Igen, ebből a szempontból a legjobb a legnépszerűbbel egyezik meg. A listát a legutóbbi 3 hónap eladási statisztikáiból válogattam, tehát mely iPhone tokokból vásároltak a legtöbbet.

Hány díjazott iPhone tok van?

A legjobb 5 iPhone tokot fogom bemutatni. Nem lesz szétszedve különböző iPhone típusokra, hanem magát a legsikeresebb típust osztom meg veletek. Ez a lista sokat fog segíteni neked ha esetleg gondolkoznál milyen tokot vegyél.

Top 5 legjobb iPhone tok:

5. legjobb iPhone tok

5. legjobb iphone tok
Az 5. legnépszerűbb tok már a webáruház nyitása óta stabilan tartja a helyét. Ez nem más, mint a kinyithatós, barna iPhone tok, ami megjelent már kék és szürke színkben is webáruházunkban. Népszerűségét komfortos, egyszerű használatának és elegáns megjelenésének köszönheti. Ez a flipes, barna tok elérhető webáruházunkban az alábbi típusokra:
Csak kattints a te típusodra!

4. legjobb iPhone tok websopunkban:

4. legjobb iPhone tok

Ismét egy flipes, kinyithatós tok került a listába. Személy szerint is ajánlani tudom ezt a tokot, hisz látjuk hogy ki hív minket, feltudjuk venni és beszélni is tudunk a hívóféllel anélkül hogy kinyitnánk a tokot, ami eléggé szembe megy az eddigi ismereteinkkel a kinyithatós tokokról. Nőknek és férfiaknak is egyaránt tökéletes.

Megrendelheted webáruházunkból az alábbi iPhone típusokra:
Csak kattints a teló típusodra!

3. helyezett:

3. legjobb iphone tok

Ez a tok a puszta eleganciájának köszönheti sikerét. Egy fekete tokról van szó, mely tetejét és alját arany csíkok ékesítik. Szintén népszerű a hölgyek és urak között egyaránt.

Az alábbi típusokra rendelhető webshopunkból ez a tok:

2. legjobb tok:

fekete legjobb iphone tok

Az ezüst érmes tok a fekete 360 fokos tok a webáruház nyitása óta harcol az első helyért. Van amikor át is veszi a vezetést, de most csak a 2. helyre jutott neki. Hihetetlenül népszerű, komfortos és elegáns. Minden oldalról védi a telefont és ajándék hozzá az üvegfólia. Az alábbi készülékekre rendelhető meg webáruházunkból.

1. legjobb iPhone tok ebben a webshopban:

legjobb iphone tok

Attól függetlenül hogy folyamatosan harcol a fekete 360 fokos tokkal, most jelentősen túlszárnyalta őt rendelések szempontjából. A színe ennek az iPhone toknak rosegold, azaz rózsaarany, ennek köszönhetően csak a nők körében népszerű.
Minden iPhone típusra elérhető webáruházunkban az 5. generáció felett.