Telefontok blog

iPhone XS tokok megjelentek webáruházunkban

2018.09.23 09:04

iPhone XS tokok webshopunkban

2018. szeptember 12-én bejelentették az új iPhoneokat, többek között az iPhone XS telefont, ami külsőleg tökéletesen megegyezik a korábbi szériával, azaz az iPhone X-el. Webáruházunkban külön létrehoztunk egy iPhone XS tok kategóriát, így azok számára is könnyű és világos a rendelés, akik nem tudnák hogy ez a két telefon megegyezik.

Milyen iPhone XS tokok vannak?

Az Almástokok webáruházból már több ezer tok került értékesítésre. Ez idő alatt folyamatosan új tokokat vezettünk be és azokat a tokokat, amikre panasz volt, már nem értékesítjük tovább. Ennek következményeként már csak azok a tokok vannak webáruházunkban, amik jó minőségűek, strapabíróak és elégedettségi mutatójuk nagyon jó. 

A legnépszerűbb tokjaink a 360 fokos tokok, amik nagyon sokféle változatban rendelhetőek meg webáruházunkban. A 360 fokos azt jelenti hogy az iPhone XS tok minden oldalról védi a telefont, még a kijelzőt is, hisz ajándékba adunk hozzá egy üvegfóliát. 
Ezen kívűl még vannak szilikonos tokjaink, ütésálló, átlátszó, üveg, műbőr, igazi bőr és egyéb tokok az iPhone XS tok kategóriában megtalálja az összes kínálatunkat. 

iphone xs tok

Legnépszerűbb iPhone XS tok az Almástokok webáruházban: iPhone XS red-black 360 tok