Telefontok blog

iPhone XR tok választása

2019.06.13 13:26

Az iPhone XR telefon nagyon népszerű

A tudásához mérten ez a telefon meglehetősen baráti áron kapható, valószínűleg ennek tudható be a népszerűsége. De attól még mindig nem az olcsó kategóriába tartozik, s nyílván mindenki óvja a sérülésektől, s itt lehet nagy segítség egy iPhone XR tok

Ebben a cikkben szeretném bemutatni a legsikeresebb iPhone XR tokunkat. Ez a tok nem más, mint a Fekete 360 fokos XR tok, de ne feledjük hogy attól ez a legnépszerűbb tok, még másfajta tokok is szép számban fogynak, például ebből a tipusú tokból sokféle elérhető, illetve rendelhető webáruházunkban. 

De miért is olyan sikeres ez a tok?

Nagyon egyszerű a válasz, mivel a nevében is szerepel az hogy 360 fokos, így érthetően 360 fokban védi a telefont a sérülésektől, azza teljes védelmet élvez. Sok toknál ez a fogalom csak annyit jelent hogy a kijelző fölé emelkedik a tokból egy kis rész, így ha a kijelzőre esik, akkor nagy valószínűséggel megvédi azt. De csak akkor ha lapos felületre esik. De a mi legsikeresebb XR tokunknál teljesen más a helyzet, mivel a mi 360 fokos tokunk amellett hogy kicsit túlemelkedik a kijelzőn, ajándék üvegfólia is jár hozzá, így nem csak lapos felületre való esésnél véd, hanem akkor is ha a érdes a felület. 

iphone xr 360 tok

Akár ez a tok, akár ilyen, csak más színben, vagy akár teljesen más tok érdekelné Önt akkor a teljes iPhone XR tok kínálatunkat nézze meg feltétlenül webáruházunkban.