iPhone XR tok

Védje meg kijelzőjét is a sérülésekkel szemben!

Ha erre a telefontípusra rendel tokot akkor

kérhet hozzá kijezővédő üvegfóliát

mindössze 990 Ft-ért!

Részletek a termék oldalán!

 

Nézet:
Sorrend:

iPhone XR tok

Megjöttek az új telefonok, így a védelemre való igény is, webshopunkban az iPhone XR tok az egyik legnépszerűbb. 2018 slágertelefonja egyértelműen az iPhone XR, s ennek is köszönheti a nagy sikert. 
Ez a telefon egy óriási siker lett, aminek az Almástokok webáruháznál is örülünk, végre egy új izgalmas formára is értékesíthetünk jobbnál-jobb tokokat.

Milyen iPhone XR tok van a webáruházunkban?

Egy tokot hosszú időre vásárolunk, az első célunk vele az hogy megvédje a telefonunkat, így javasoljuk hogy alapos mérlegelés után hozza meg a végső döntést hogy melyik hátlap védő legyen a telefonján. Az internet tele van rossz minőségű, olcsó iPhone XR telefontokokkal, melyek nem nyújtanak kellő védelmet a telefonnak és hamar tönkre is mennek. 
Az Almástokok webáruházban igyekeztünk a legjobbak közül kiválasztani az iPhone XR kínálatunkat.Webáruházunk 2017 ősze óta működik, ez idő alatt a vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően kiválogattunk a kínálatunkba azokat a tokokat, melyeka  legjobbnak bizonyultak. S ezek közül is a legjobbakat tettük be az XR kategóriánkba.
Ha viszont Önnek van elképzelése azzal kapcsolatban hogy milyen iPhone XR tok érdekelné, akkor nyugodtan keressen minket a chaten, vagy telefonon, s mi pedig igyekszünk beszerezni. 
Az alábbi iPhone XR tok kategóriák vannak webshopunkban:

360 fokos iPhone XR tokok

Ezek a tokok voltak az elsők akiket bevettünk a kínálatba, hisz nagyon népszerűek. Kétség kívűl ezekből a tokokból van a legtöbb megrendelés. Sikerüket az alábbi tulajdonságaiknak köszönhetik: 

  • vékonyak, így észre sem venni hogy a telefonon vannak,
  • teljeskörű védelmet nyújtanak, hisz minden oldalról körül ölelik a telefont,
  • a kijelzőt a hozzá tartozó üvegfólia védi,
  • többféle színben kapható,
  • nagyon kedvező az ára.


360 fokos tokok jellemzői

Ezek a tokok 3 részből állnak, az egyik része a telefon elejét és oldalát védi, a másik a hátulját és a tetejét, illetve alját, míg a harmadik az üvegfólia, ami értelemszerűen a kijelzőt védi. Gyakran kérdezik hogy az üvegfóliáért kell-e külön fizetni, nos a válasz az hogy nem, mert az üvegfólia tartozéka a toknak.

Én, mint a webáruház üzemeltetője, ezeket a tokokat ajánlom az iPhone XR készülékekre, hisz színessé tehetjük a telefonunkat velük, s mellette szuper védelmet nyújtanak.

iphone xr tok

 

Oldalranyílós iPhone XR tokok:

A kinyithatós, másnéven oldalranyílós tokok majdnem ugyanolyan népsezerűségnek örvendenek, mint a sima hátlap tokok, így nyílván ők is helyet kaptak webáruházunkban. Az iPhone XR készülékekre kapható kinyithatós tokok jelenleg fekete és barna színben rendelhetőek, s ezek nagyon jó minőségű öko bőrből készültek. 
Más típusú telefonoknál már rengeteget értékesítettünk, a visszajelzések nagyon pozitívak, így bátorkodom Önnek én is bizalommal ajánlani ezeket a tokokat, hisz a fogásuk, érintésük kellemes, hosszú a várható élettartamuk és hihetetlenül elegánsak. Az alábbi linkeken még több kép és leírás érhető el róluk, illetve ott meg is rendelhetőek:

iphone xr tok kinyithato

 

Apple iPhone XR szilikon tokok:

A szilikon tokok tudják az egyik legmegbízhatóbb védelmet nyújtani a telefonoknak. Ezek a tokok hihetetlen változatokban készülnek el, mindenféle szín, forma, minta megjelenhet a webshopokban. Mi is be vettük őket az iPhone XR kínálatunkba. 
Nagy előnyük hogy viszonylag olcsóak, nem csúsznak (kivéve az olcsó, gagyi tokokat), jó a tartásuk, hosszú az élettartamuk és rendkívűl változatos kivitelekben kaphatóak.Ütésálló tokok iPhone 6Sre:

utesallo tokok

 

Ha Ön nem szereti túlságosana  tokokat, de szeretne jó védelmet adni a telefonjának, akkor válassza átlátszó, ütésálló tokunkat, mely erősített sarkakkal van ellátva. 
Az ütésálló tokok egy üvegfóliával kiegészítve remek védelmet nyújtanak telefonunknak.

iPhone XR tok fajták és árak
Tok jelelmzése Szín Ár
360 fokos tokok rosegold, fekete, kék, piros, arany, red-black, blue-black 4990Ft - 5490 Ft
Kinyithatós tokok öko bőr fekete, barna 4990 Ft
Ütésálló, vízálló fekete, átlátszó 4290-5490 Ft
Szilikon tokok fekete, rózsaszín, szürke 3490 Ft