iPhone X / XS tok

Védje meg kijelzőjét is a sérülésekkel szemben!

Ha erre a telefontípusra rendel tokot akkor

kérhet hozzá kijezővédő üvegfóliát

mindössze 990 Ft-ért!

Részletek a termék oldalán!

 

Nézet:
Sorrend:

iPhone X tok

Alaposan megkell gondolnunk hogy milyen iPhone X tokkal védjük a telefonunkat, hisz nagyon drága volt, s senki nem szeretné még azt sem hogy egy kis karcolás legyen rajta. Ez a leírás mindenkinek segíteni fog megtalálni a tökéletes tokot, útmutatást ad azzal kapcsolatban hogy mi alapján válasszunk és rangsorolja, illetve ajánlja a legjobb és legnépszerűbb iPhone X tokokat.  Érdemes néhány percet rászánni ennek a leírásnak a végigolvasásával, hisz nagyon sok és hasznos információ van benne iPhone X tokokról.

Van egy olyan felsorolás amin a lejobban fogyó iPhone X hátlapok vannak, illetve a vásárlók értékeléseit is megtalálja. 

Ha mégis valamelyik oknál fogva Ön nem találná meg nálunk azt a tokot amit keres, akár fazon, akár szín, azt kérem jelezze felénk telefonon, emailben vagy chaten. Többször előfordult már hogy felhívtak hogy látott egy másik iPhone típusnál egy tokot, de az nem volt az ő típusára, s kérdezte hogy megoldható lenne-e hogy rendeljek az övére is. Volt olyan hogy egy kedves vásárló felhívott és egy konkrét tokot szeretett volna más színben. Ezek könnyedén megoldható kívánságok voltak, s 1 héten belül teljesíthetők.

Ha bármilyen kérdése, tapasztalata felmerülne a tokkal, vagy rendeléssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal.
Több felületen is elérhet engem: telefonon, emailben, online chaten, Facebook üzenetben, Instagramon, iMessagen.

 

Hogyan válasszunk iPhone X tokot

Az iPhone X készülékek bőven 300ezer forint vételi ár felett vannak, de egyes esetekben még a 400ezer forintot is meghaladja a kifizetendő összeg. A telefon eleje szinte teljes egészében egy kijelző, ami szintén nagyon drága ha esetlegesen egy leejtésnél betörne.
Így mostmár minden eddiginél fontosabb hogy olyan tokot válasszunk ami megfelelően megtudja védeni az iPhone X készülékünket.

Az Almástokok webáruház kínálata elég széles és mély ahhoz hogy mindenki megtalálja a számára ideális tokot.

De milyen is azaz ideális tok?
Menjen végig a lenti listán és tudja meg hogy Önnek melyik tok a legideálisabb!
Az alábbiakban olvashatunk néhány pontot, amit érdemes figyelembe venni iPhone X tok vásárlásakor:

 • Mely iPhone X tokból fogy a legtöbb?
  Ha egy adott termékből sokkal több fogy, mint a többiből, az már adhat nekünk egy kis bizalmi alapot. Mindenki kíváncsi hogy abból amit szeretne vásárolni, melyek a legnépszerűbb termékek. Mi erre megadjuk a választ, hisz lentebb egy konkrét táblázatot talál a legjobban fogyó iPhone X tokokból. Nálunk a 360 fokos, azaz minden oldalról védő iPhone X tokok a legkelendőbbek, amikről nagyon jó visszajelzéseket kapunk.

 • Mennyire takarjon?
  Sokan vannak olyanok akik egyáltalán nem szeretik a tokokat. De nyílván ők is tudják hogy valamilyen formában megkell védeni a telefonjukat, nekik ajánljuk az átlátszó tokokat. Vannak sima átlátszó iPhone X tokjaink is, átlátszó 360 fokos is, illetve több olyan tok ami átlátszó, de felvan dobva egy kis mintával, esetleg csíkkal. Egy későbbi pontban összegyűjtöttük ezeket a tokokat képekkel, ezek is nagyon népszerű termékek.

 • Milyen a munkánk, sportunk?
  A munkánk során valószínűleg nálunk van a telefonunk, ha előfordulhat az hogy valamilyen külső káros hatás érheti (ütődés, víz, por) akkor érdemes olyan tokot vásárolni, amivel elkerülhetjük a károsodást.
  Tegyük fel hogy mi építkezésen, raktárban vagy valamilyen műhelyben dolgozunk. Ez esetben könnyedén érheti ütődés, ami komoly anyagi kárhoz vezethet. Az ilyen helyzeteket könnyedén megelőzhetjük az ütésálló tokokkal, melyek egy üvegfóliával kiegészítve mondhatni tökéletes védelmet nyújtanak.
  Ha például faiparban vagy egyéb olyan helyen dolgozunk ahol sok a por, célszerű porálló tokot vásárolni.
  Továbbá ha munkánk vagy sportunk során gyakran érintkezünk vízzel, akkor érdemes vízálló tokot beszerezni.

 • Milyen a stílusunk vagy milyen színt szeretünk?
  Igyekszünk elkerülni a tokok egyhangúságát a kínálatunkban, hisz tudjuk hogy mindenki egy saját egyéniség, ennek köszönhetően tettük be a legkülönfélébb iPhone X tokokat a készletünkbe.
  A mi webáruházunkban igyekszünk egy fajta tokot több színben is értékesíteni. Például a 360 fokos tokokat iPhone X-re jelenleg 9 színben értékesítjük.

 • Mennyi pénzt szánunk rá a tokra?
  Ha meghatároztuk hogy mekkora összeget szánunk egy adott tokra, akkor annak megfelelően szűrhetjük a tokokat. Amikor az iPhone X tokok oldalon vagyunk, felül rendszerezhetjük a kínálatot úgy hogy ár szerint növekvő, vagy éppen csökkenő listát kapjunk. Erre még rákell majd számolnunk a 890 Ft-os postaköltséget, abban az esetben ha 10000 Ft alatt vásárolunk, de amennyiben meghaladja a rendelésünk a 10000 Ft-ot, akkor a kiszállítás ingyenes.

 • Felhasználói értékelések
  Mi lehetne jobb referencia, mint más vásárlók véleményei azokról a tokokról amiket mi szeretnénk megvásárolni. Ezen az oldalon találkozhatunk néhány értékeléssel. Még több elérhető a Facebook oldalunkon.

 

Milyen fajta iPhone X tokok vannak?

Ahogy már fentebb is említettük, igyekszünk minél szélesebb kínálatot nyújtani hogy mindenki a saját ízlése szerint megtalálja azt a tokot amit keres. S ne feledje, ha nem talál olyan tokot amit szeretne, akkor keressen minket bizalommal.

Webáruházunkban iPhone X tokokat az alábbi kategóriákban talál:

 • 360°-os iPhone tokok,
 • Oldalra nyíló iPhone tokok,
 • Átlátszó tokok
 • Szilikon vagy ütésálló iPhone tokok,
 • Elegáns, prémium iPhone tokok

Ezek a főbb kategóriák, természetesen van sokféle iPhone X tokunk, amik nem feltétlenül illeszkednek egyik listához sem, érdemes végig böngészni a kínálatot. Aki pedig megszeretne részletesebben ismerkedni a fenti kategóriákkal akkor az most olvasson tovább.

360°-os iPhone X tokok

Az Almástokok webáruház 2017.11.15-én nyitotta meg virtuális kapuit. A legelső pillanattól kezdve egy bizonyos tokfajta fogyott a legjobban. Ezek pedig a minden oldalról védő telefonok, melyekhez üvegfólia jár ajándékba.
Népszerűségüket természetesen nem a véletlennek köszönhetik, hisz amellett hogy átlag fölötti biztonságot nyújtanak, még rendkívűl elegánsak és sokszínűek is egyben.


iPhone X 360 fokos tok jellemzője:

Ahogy a nevéből is fakad a 360 fokos tokok a telefont teljes egészében körülveszik. De ezt nem úgy kell elképzelni, mint a kinyithatós tokokat, mert lényegében azok is 360 fokosak, de ezek a tokok amik 360 fokos néven futnak, egy teljesen új és praktikus kivitelezésűek.

Az iPhone X egy teljesen új formát képvisel, így újra kellett gondolni a 360 fokos tokokat is a gyártóknak. Ezek a tokok 3 elemből állnak, egy hátlap, egy előlap és oldallap egyben, illetve egy üvegfólia, ami teljes egészében lefedi a telefon kijelzőjét és tökéletesen méretpontos. Fontos tudni hogy a kijelzőre semmi nem ér rá a tokból, így az minket nem fog zavarni.

A tokok masszív, jó minőségű polikarbonátból készültek, így ha ütődés éri, könnyedén megvédheti a telefont a sérülésektől, de jó eséllyel még a toknak sem lesz baja. Az üvegfólia pedig a kijelző biztonságát őrzi, hisz tudjuk hogy arra milyen nagy szükség van, mivel egyetlen karc is már tönkreteheti a felhasználói élményt, s sok bosszúságot okozhat. Arról nem is beszélve hogy ha a kijelző törik, reped, pókhálósodik, az esetben az iPhone X kijelző javítása elérheti még a 100 000 Ft-ot is.

A 360°-os tokok nagyon jó védelmet tudnak nyújtani a telefonnak, s igazán megéri ezt az 5-6000Ft-ot befektetni, hisz sok sérülést megelőzhet nekünk, s ezzel együtt sok pénzt is spórolhatunk vele.

Eddig a védelemről beszéltünk, most beszélhetünk a külcsínről. Ahogy fentebb már írtuk ez a fajta iPhone X tok hihetetlenül népszerű, de nyílván ezt nem csak annak köszönheti hogy nagyon jó biztonságot nyújt a telefonnak, hanem annak is hogy szuper a megjelenésük. Eleinte még csak 2 féle színben voltak kaphatóak a 360 fokos tokok (fekete és rosegold), mára már az iPhone X telefonokra 10 különböző színben rendelhetőek az ilyen tokok.

Nézzük a színeket:

 • red-black,
 • blue-black,
 • rosegold,
 • fekete,
 • szürke tok,
 • arany,
 • kék
 • króm ezüst,
 • króm rosegold,
 • piros

És van egy kakukktojásunk is, az pedig a szilikonból készült 360 fokos iPhone X tok, mivel gondoltunk azokra is akik nem szeretik tokkal eltakarni a gyönyörű telefonjaikat, de azért mégis szeretnék minden oldalról megvédeni azt. Ez a fajta tok két elemből épül fel, van egy eleje és egy hátulja, ezeket kell egymásra illeszteni. Ezek olyannyira vékonyak hogy ne rontsák a felhasználói élményt, de még mindig kellőképpen megtudják védeni a telefont.

 • átlátszó 360-as

 

Ha bármelyik szín is érdekli Önt, kattintson egyszerűen a felsorolt színek valamelyikére és részletesebb leírást és képeket talál az oldalon, illetve nagyon egyszerűen meg is rendelheti.

 

 

Kinyithatós iPhone X tokok:

A kinyithatós, vagy más néven oldalra nyíló tokok az elegáns, diszkrét tokok közé tartoznak. Ez lehetett az oka hogy korábban szinte csak az üzletszférában dolgozók használták. Mára ez megváltozott, hisz mindenki használja a hölgyek és urak között is egyaránt.

Szinte mint minden más kateriában, itt is a legtöbbet fogyó kinyithatós iPhone X tok az fekete színű. Az Almástokok webáruházban 3 féle stílusban kapható fekete X kinyithatós tok. Ezek közül az egyiket nagyon tudjuk ajánlani, hisz nagyon jó minőségű eko-bőrből készült. Amellett hogy nagyszerű az anyaga, hihetetlenül elegáns, jó az ára, s hosszú a várható élettartama. Ezek mellett nagyon praktikus is, mivel kártyatartókkal rendelkezik, így  a 2 legfontosabb kártyánk mindig nálunk lehet.

A fekete eko-bőrtok mellett még megtalálunk 2 másik fajta kinyithatós, fekete iPhone X tok. Az egyik olyan tok, amivel úgy tudunk telefonálni, hogy nem nyitjuk ki, mivel kis ablakok vannak a hívófél kijelzőnél, így látjuk hogy ki hív, s fel is tudjuk venni. A másik fekete oldalra nyíló tok elején egy sötét plexi található, ami rendkívűl elegánssá és praktikussá teszi ezt a tokot.

Nyílván azzal is tisztában vagyunk hogy sokaknak unalmas és egyhangú a fekete szín, ezért beszereztünk 2 új fajta színből oldalra nyíló tokot, ez pedig a barna és a kék.
A színekre kattintva megnyithatod a részletes leírásukat, illetve meg is rendelheted őket.

 

Átlátszó iPhone X tok:

Nagyon sokan nem szeretik eltakarni a telefonjaikat különböző hátlapokkal. Inkább csak hagynák szabadon. Csak ezzel éppen az a gond hogy ha leejtjük, akkor komoly kiadásaink lehetnek ha megsérül a telefon.
A megoldások az átlátszó telefontokok. A mi webáruházunkban többfajta átlátszó iPhone X tok is elérhető. Több olyan tokunk van ami átlátszó ugyan, de fel lett dobva valamilyen mintával, metál fénnyel, áttetszőségel, esetleg egy kis színnel.

Az alábbi listában találod milyen szín és mintaválasztékban van átlátszó tok iPhone X-re az Almástokok webáruházban.

 • sima átlátszó tok,
 • átlátszó 360 fokos tok,
 • unikornisos,
 • átlátszó, rosegold csíkkal,
 • kék-sárga ombre,
 • lila-kék ombre,
 • rosgold, köves, virágmintás,
 • arany, köves, virágmintás,
 • átlátszó-ütésálló,
 • átlátszó, fekete csíkkal,
 • fekete, virágmintás,
 • mandala mintás,
 • átlátszó piros csíkkal

 

Szilikon tokok:

A szilikonból készült telefontokok vásárlása jó döntés lehet, mivel ez az anyag hosszútávon használható a telefontok védelmére., amellett nagyon széles szín és formaválaszték belőle.
Aki egy jó iPhone X szilikontokot szeretne, annak ajánlom figyelmébe az Almástokok kínálatát, ahol élő ügyfélszolgálattal várjuk és minden kérdését igyekszünk megválaszolni.
Az előző részben az átlátszó tokokról olvashattunk, azok mindegyike szilikon, ezért az alábbi lista kibővül az előzőekkel is.

 • Forcell Armor ütésálló,
 • csillogó pink-szürke,
 • csillogó arany,
 • pink, porálló,
 • elegáns,
 • karbon mintázatú,
 • bőr mintázatú,
 • fekete,
 • rózsaszín,
 • kék,
 • prizma mintázatú,
 • terepmintás

 

Elegáns, prémium iPhone X tok:

Elérkeztünk a főkategóriák utolsó részéhez az elegáns, prémium tokokhoz. Többségében Forcell, GKK, iPaky és Voero termékeket forgalmazunk. Ezek mind jó minőségű tokok, de azért kiemelnék 3 kivételesen elegáns, prémium tokot.

 1. iPaky 3in1 iPhone X tok:
  Ha te inkább az elegánsabb kiegészítőket szereted, akkor ez a fekete-arany színkombinációjú tok számodra a megfelelő választás. Ez a tok úgy lett tervezve hogy eleganciát és diszkréciót tükrözzön vissza. A fekete alap színt, a sarkak lekerekítésénél metál fényű arany vonal díszíti.

 2. Voero piros 360 fokos tok:
  Ez a tok minden oldalról védi a telefonod, a kijelződet pedig a jó minőségű, méretpontos üvegfólia óvja.

 3. Preszítzs barna kinyithatós tok:
  A flipes, azaz a kinyithatós iPhone tokok közel olyan népszerűségnek örvendenek, mint a hagyományos hátlapos tokok. Mindkettőből találunk számtalan anyagú, fajtájú, mintázatú termékeket.

 

Mely iPhone X tok fogy a legjobban?


Ha bizonytalanok vagyunk abban hogy milyen tokot vásároljunk magunknak, mi lehet jobb referencia annál ha megnézzük hogy miből vásárolnak a legtöbbet a többiek.
Készítettünk egy táblázatot a legnépszerűbb iPhone X tokokkal.

 

Legtöbbet vásárolt iPhone X tok

iPaky 3in1

 iphone x ipaky tok

5490 Ft

Átlátszó-fekete-kinyithatós

 kinyithatos iphone x tok

5490 Ft

Fekete 360 fokos

 fekete 360as x tok

5490 Ft

Vékony piros

 piros apple x hatlap

3990 Ft

Metál rosegold 360 fokos

 rosgold x

5490 Ft

 

 

Igyekeztünk minél többet segíteni ahhoz hogy sikerüljön kiválasztani a legjobb tokot. De természetesen még így is felmerülhetnek kérdések, s kérem Önt hogy ez esetben hívjon vagy írjon bizalommal. A chat a jobb alsó sarokban található, míg az emailcím és a telefonszám fent a Kapcsolat menüben található.

 

Miért tőlünk rendeljen?

 • Az átlagos kiszállítási idő nálunk 1-2 munkanap,
 • A házhozszállítás díja csak 890 Ft,
 • Lehet rendelni utánvéttel, bankkártyával, utalással is egyaránt,
 • Rendelés előtt és után is szívesen várjuk felmerülő kérdéseit,
 • 10000 Ft felett ingyenes kiszállítás

 

Nézze meg néhány korábbi vásárlónk értékelését:
 

 Ezek az értékelések, vélemények bárki számára elérhetők a Facebook oldalunkon.