Telefontok blog

iPhone üvegfólia

2017.11.14 15:04

iPhone üvegfólia

Amikor megvesszük az új iPhone telefonunkat, óva intjük még a legkisebb szellőtől is. De ahogy telik az idő, úgy egyre kevésbé figyelünk oda rá. Nem is kell különösebb ütődés, s már olyan karcokat veszünk észre egy idő után hogy a szemünk felakad. Legtöbben használunk tokot, de az nyílván csak hátulról védi az iPhone-t. Ahogy mi sem csak hátul hordunk ruhát, úgy a telefonunkkal se kivételezzünk és védjük elölről.
De mivel?
A válasz egyszerű és rövid: üvegfóliával

iphone uvegfolia rendelesMűanyag fólia vagy üvegfólia?

A műanyag, egyszerű fóliákat biztosan ismeri már mindenki. A műanyag fóliák védenek ugyan a karcoktól, de az ütődésekkel szemben szinte semmilyen védelmet nem nyújtanak, ellenben az üvegfóliákkal amik a legtöbb ütödéstől elegendő védelmet nyújtanak, megvédenek a repedésektől, törésektől. S sok-sok pénz takaríthatnak meg neked. Valamivel drágábbak az edzett üveg fóliák, de megérik a befektetést.
0,3mm vastagságú, mely elegendő vastagságú hogy megvédje a képernyőt, de kellően vékony ahhoz hogy ne legyen zavaró hogy ott van.
9H keménységű edzett üveg, melyet normál használat mellett soha nem fogsz tudni még megkarcolni sem.

 

Mire jó az üvegfólia?


Két fő célja van:

  1. Megvédi a telefon kijelzőjét a karcoktól,
  2. Megvédi a telefon kijelzőjét a berepedéstől, töréstől

Gondolom te sem szivesen használsz egy olyan iphone-t ami tiszta karc. Megveszed az iphone-t, használod 1-2 évig, majd te is szeretnél újabb tipusra váltani. Mivel 200ezer Ft felett vetted, szeretnéd ha valamennyi visszajönne belőle. Amikor majd felteszed a hirdetésed valamelyik apróhirdető oldalra, a hasonló paraméterű készülékekkel szemben az határozza meg a piaci árát hogy milyen állapotban van a telefon. Akár 30000Ft-al drágább is lehet egy olyan iphone, aminek a hirdetésének a címébe írhatod hogy "Karcmentes, megkímélt iPhone...". Mivel egy jó minőségű iphone üvegfólia akár 2 évig is bírja (attól függ hányszor ejtetted pofára), ezért néhány ezer forintos befektetéssel 20-30 ezret takaríthatsz meg.

Ha még veled nem fordult elő (nagy szerencse), biztos hallottál már olyanról aki leejtette a telefonját és a kijeltő berepedt, bepókhálósodott, összetört. Az ilyen esetekben a javítás gyakran eléri a 40-50ezer forintot is. Ha használunk üvegfóliát, akkor a kijelzőnk helyett az törik be, s elég csak lehúznunk és felhelyezni az újat, hipp-hopp megtakarítottunk 50ezer forintot.
Figyelembe véve egy kijelző cserét, és számolva a 30ezres amortizációval, akár 80ezer forintot is megspórolhatsz ha használsz üvegfóliát. Inkább tedd félre ezt a pénzt és menj el belőle nyaralni, vagy vegyél egy új tévét, tedd el a nyugdíjadra vagy akármi.

 

Összefoglalva:

  • esztétikus, megkímélt lesz a telefonod,
  • drágábban tudod majd eladni,
  • megspórolhatsz egy kijelzőcserét ha leejted (40-50ezer Ft),
  • akár 80ezer Ft-al több pénz marad neked 1-2 évente

 

Hogy kell felrakni az üvegfóliát?

A felhelyezése sokkal egyszerűbb, mint a műanyagfóliáké. A műanyagok elcsúszhatnak, könnyebben buborékosodnak, hamar felválnak, míg az üveget beállítjuk a megfelelő pontba, lehúzzuk róla a védőfóliát és az magától a helyére illeszkedik. A csomagban küldünk egy nedves és egy száraz törlőkendőt hogy megtisztítsd a felhelyezés előtt a kijelzőt a szennyeződésektől. A felrakás után ha szükséges egy bankkártyával vagy személyi igazolvánnyal a levegőt simítsd ki alóla. Ha alaposan meglett tisztítva a kijelző, akkor nem lesz buborékos, sőt meg sem kell mozdulnod, hisz automatikusan kinyomja alóla a levegőt és szépen rásimul a kijelzőre.


Üvegfólia felhelyezés képekben:

uvegfolia felhelyezese
 

Az alábbi iPhone tipusokhoz rendelhetsz üvegfóliát az Almastokok webáruházból:

 

Kérdés esetén használd a chatet, írj emailt, vagy hívj akár Facetimeon is!

Nézd meg prémium minőségű üvegfóliáinkat ide kattintva!

iPhone üvegfólia képek:

iPhone uvegfolia

A mi üvegfóliáink biztonsági csomagolásban kerülnek kiszállításra, így nem fog összetörni a kiszállítás alatt.

 

iPhone uvegfoliak

Ha tőlünk rendelsz üvegfóliát, garantáltan jó minőségű, észrevehetetlen, teljesen átlátszó, kiváló védelmet nyújtó üvegfóliát fogsz megkapni.