iPhone 13 tok

Védje meg kijelzőjét is a sérülésekkel szemben!

Ha erre a telefontípusra rendel tokot akkor

kérhet hozzá kijezővédő üvegfóliát

mindössze 990 Ft-ért!

Részletek a termék oldalán!

 

Nézet:
Sorrend:

iPhone 13 tok a Webáruházunkban

Ebben a leírásban igyekszünk segíteni hogy milyen iPhone 13 tokot válasszunk a telefonunk védelméhez. Természetesen a legszebb akkor lenne ha semmilyen tokot nem használnánk, s így a telefon gyári szépségét láthatnánk, de sajnos bármikor jöhet egy kis baleset és akkor már megkarcolódik, megsérül, rosszabb esetben betörik a  kijelző vagy a hátlap. Itt jönnek képbe az iPhone 13 tokok, üvegfóliák, melyek segítségével az ilyen eseteket minimalizálhatjuk. Ez a kis leírás azért készült el hogy segítsen a kedves vásárlónak hogy milyen terméket válasszon készüléke védelméhez.

A iPhone 13 telefontok fő típusait szeretnénk bemutatni, tulajdonságokkal, képekkel, hogy segítsük a könnyebb választást. A termékek részletes megismerése után sokkal jobb döntést hozhatunk a vásárlás során. Megmutatjuk hogy mely iPhone 13 tokok fogynak a legjobban, hisz ha valamiből sok fogy és nincs rá panasz, akkor az azt jelenti hogy jó is az a termék. 

 

Miért az Almástokok webáruházat rendeljünk?

Mára már nagyon sok telefontok webáruház van Magyarországon. Széles kínálattal, így biztosan megtalálja mindenki az elképzeléseinek megfelelőt. Örülünk hogy Ön mégis ide talált és olvassa ezeket a sorokat, s bízunk benne hogy tőlünk fog majd választani. 

Ajánljuk figyelmébe az olyan iPhone 13 hátlap tokokat, melyekhez üvegfóliát adunk. Így nem csupán a hátlap lesz védve, hanem a kijelző is, mindenféle karcoktól és sérülésektől. Ez a legtöbb webáruházban nem érhető el ilyen kompakt módon, de az Almástokok webshopban igen.

Mi alapján válasszunk tokot?

Két okból vásárolunk tokot, az egyik az hogy biztonságot nyújtson a sérülésekkel szemben, míg a másik ok az hogy egy új izgalmas külsőt adjon a telefonunknak. De a kettő együtt sem zárja ki egymást, kínálatunkban vannak nagyon dizájnos, kifejezetten ütésálló iPhone 13 tokok is.

 

Mely iPhone 13 tokok nyújtanak biztonságot?

Ahhoz hogy a telefonunk sérülését elkerüljük, érdemes olyan tokot választanunk mely leesés esetén képes megvédeni a telefonunkat. Általában minél vastagabb egy tok, annál jobban véd. Ilyen lehet speciális ütésálló, 360 fokos vagy akár valamilyen kinyithatós tok is.Milyen egyéb szempontok alapján választhatunk tokot?

Itt egy kisebb ismertető ahhoz hogy könnyebben megismerjük azokat a szempontokat, hogy mi alapján válasszunk tokot. Van néhány szempont, melyek figyelembevételével meghozhatjuk a legjobb döntést a termék kiválasztásakor.

 

 • Mely iPhone 13 tokok a legnépszerűbbek?
  Ha egy termék nagyon fogy és nincsenek visszaküldések, akkor joggal feltételezhetjük hogy az a termék jó. Picit lentebb egy listában részletezzük a legnépszerűbb iPhone 13 tokokat, de ha vissza felgörget a lap tetejére ahol a termékek vannak, akkor alaphelyzetben aszerint látjuk a listát amilyen népszerű egy termék, mely kattintás alapján van rangsorolva. Így már könnyedén szemezgethetünk a legnépszerűbb tokokkal.

 • Mekkora legyen a tok?
  Többen úgy vannak vele hogy nem szeretik a tokokat, mert eltakarják a telefon gyári szépségét, de muszáj mégis valamivel megvédeni, ezért valamilyen vékony, átlátszó tokkal védik az iPhone 13 készüléket De vannak akiket nem zavar, sőt úgy vannak vele hogy a tok egy új külsőt adhat a készüléknek, olyat amilyet szeretnének. Amellett még nagyobb biztonságban tudhatják telefonjukat, minél nagyobb egy tok.

 • Használjuk-e munka és sport közben?
  Ha semmi különleges nincs a munkánkban akkor valószínűleg nincs is kitéve nagy veszélynek a munkahelyünkön a telefon.

Viszont akad rengeteg olyan munkahely, pl: raktár, uszoda, építkezés stb. Akkor itt már nem biztos hogy elegendő egy sima tok, hanem valamilyen speciális. Webáruházunkban megtalálható por-és ütésálló, de IP68 védettséget biztosító víz, por, ütésálló iPhone 13 tok is.

 • Stílus, szín:
  Próbálunk minél több és változatos tokokat ajánlani webáruházunkban. A fekete szína  legnépszerűbb, de megtalálható pink, átlátszó, kék, piros, ezüst színű tokok is. Minden toknak más és más a kiépítése, külseje, így azok közt is válogathatunk számunkra megfelelőt.

 • Mennyibe kerül egy tok?
  A tokok ára 4290 Ft-tól kezdődik, beállíthatjuk a listát a legkisebb összegtől a legmagasabbig, de akár a legmagasabbtól a legkisebbig. Igyekszünk csak jó minőségű termékeket forgalmazni, de azt azért sejteni lehet hogy egy drágább termék, az jobb minőségű is egyben.

 • Vásárlók értékelései
  Facebook oldalunkon megtalálhatók a vásárlók értékelései, érdemes azokat is figyelembe venni.

 

iPhone 13 tokok fajtái, típusai

Fentebb már jeleztük hogy külön foglalkozunk ezzel a fejezettel kicsit részletesebben. Most sorra vesszük a különböző tok kategóriákat és néhány mondatban jelemezzük őket.

Webáruházunkban iPhone 13 tokok típusai:

 • 360°-os iPhone 13 tokok,
 • Oldalra nyíló iPhone 13 tokok,
 • Átlátszó iPhone 13 tokok
 • Szilikon vagy ütésálló iPhone 13 tokok,
 • Elegáns, prémium iPhone 13 tokok

Persze lehetnek olyan tokok amelyek nem feltétlenül illenek egyik kategóriába sem, de a termék oldalán úgyis találni róla néhány jellemzést. 

360°-os iPhone 13 tokok

Webáruházunkban ha megkérdeznék összességében mely kategóriából volt a legtöbb fogyás akkor a válasz egyértelműen a 360 fokos tokok lennének. Többféle ilyen tok létezik, de elsőként arra a tokról lenne szó ami GKK márkájú és 4 elemből áll. 

Egy hátlapi rész, fentre, lentre pattintható elem és az üvegfólia. S így ez a 4 elem nyújt 360 fokos védelmet a telefonunknak. Megtalálható  piros-fekete és kék-fekete színben, az ismertető írásakor, elképzelhető hogy a jövőben ez a színpaletta bővül.

Ezek mellett vannak másféle 360 fokos telefontokok is, melyek két elemből állnak, egy hátlap és egy előlap. Ezeknek az eleje általában szilikon vagy plexi, a hátulja pedig szilikon vagy műanyag. A két legdrágább tok is ilyen, Supcase márkájú és elöl hátul védelmeny nyújtó iPhone 13 telefontok. De van egy az alsó árkategóriában is ami elöl szilikon, hátul pedig kemény műanyag. 

 

Milyen 360 fokos tokok elérhetők:

 • GKK red-black,
 • GKK blue-black,
 • Supcase Cosmo (pink),
 • Supcase IBLSN ARES (fekete),
 • IP68 víz, por és ütésálló,
 • Átlátszó,
 • Mágneses

 

Supcase tokok jellemzői:

A Supcase 360 fokos tokok nagyon jó minőségűek és szuper védelemmel rendelkeznek. Minden Supcase termék megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai ellenállási szabványnak, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méteres magasságból. 2 féle IBLSN ARES ( kék, fekete ) és 1 féle Supcase Cosmo. Közös tulajdonságuk hogy teljesen elfedik a telefont és nagyon jó védelmet nyújtanak.

Tény hogy valamivel megnövelik a telefon méretét és így már más lesz a fogása, de ezt rövid idő alatt meglehet szokni a biztonságért cserébe. A kijelző is folyamatosan védve van, mégis használható a telefon a tokon keresztül, hisz semmilyen problémába nem ütközünk használat közben. 

Természetesen a töltés is megoldott, nem kell szétszedni a tokot ahhoz hogy tölthessük a telefont. 

Ezek a termékek már 10000 Ft feletti összegbe kerülnek, ami azt jelenti hogy ilyen esetben a kiszállítás ingyenes. Ha valaki megkérdezi tőlem hogy melyik tok véd a legjobban, akkor ezt fogom válaszolni.

 

IP68 vízálló tok:

Az iPhone 13 már vízálló. De aki óvni akarja az ütéstől, portól vagy akár a víztől a telefont, az választhat webshopunkból IP68 védettségű telefontokot. Ez a típus is a 360 fokos telefontokok közé került, hisz teljes mértékben körülveszi a telefont. 

Az összeszerelése nagyon egyszerű, hisz csak össze kell kattintgatni a két oldali elemeket. A telefon töltése itt sem jelent problémát, mert van egy kis kinyithatós ablak a töltő csatlakozónál és így nem kell szétszedni a telefont.

 

Átlátszó 360 fokos tok:

 

Ez a termék sok mindenkinek hiánypótló, mivel teljesen átlátszó, így látjuk a telefon gyári szépségét, s nem is nagy, így nem sokkal növeli meg a telefon gyári méretét. Jön a kérdés hogy használható-e a telefon a tokon keresztül, s a válasz az hogy természetesen igen. A tok eleje kellemes szilikon anyag, a hátulja pedig műanyag. Mivel zárt így védelmet nyújt az egész készüléknek. Ár/érték arányban a 360 fokos tokok között verhetetlen.

 

Mágneses:

 

Más telefon típusoknál ez volt a legtöbbet eladott termék, ami nem is csoda, hisz egy nagyon jó termékről van szó. Mindkét oldala üveg, fém kerettel, melyet mágnesek tartanak össze. A telefon használható a tokon keresztül, nem kell szétszedni, vagy kinyitni. Súlyra nagyon könnyű és nem nagyítja fel feleslegesen a telefon méretét sem. Az egyetlen hátránya hogy ha leejtjük vagy odacsapódik valahova akkor hamar eltörik. 

 

Kinyithatós iPhone 13 tokok


Nézzük például a kinyithatós, kártyatartós, masszív bőrtokokat. Ezek a tokok teljesen körbeölelik a telefont, így leesésnél jó eséllyel megfogják védeni a telefonunkat. A karcolásokat is elkerülhetjük, mert amikor nincs használva a készülék, akkor mindig fedett a kijelző. 

Webshopukban megtalálható iCarer és Dux Ducis tokok is egyaránt, fekete és pink színben. Közös tulajdonságuk hogy magas minőségű termékek, sokáig ellátják funkciójukat. Amellett hogy remek anyagúak, kártyatartóval rendelkeznek és rendkívűl mutatósak. Láthatatlan mágnesek zárják össze a tokot, így a telefont is, így nem kell nekünk egy külön füllel nyitni és zárni. 

Az iCarer tok valódi bőrből készült, míg a Dux Ducis Skin termékek szintetikus bőrből.

Ütésálló tokok

 

Vannak kifejezetten iPhone 13 ütésálló tokok is. Ezek a tokok általában masszívabbak, nagyobbak, eltakarják a telefon gyári szépségét, de cserébe megvédik azt. Az ilyen tokok lehetnek amik a hátlapot védik, míg vannak olyanok is melyek 360 fokosak, így elöl-hátul védelmet nyújtanak. 

Az Almástokok webáruházban a legtöbb olyan tokhoz ami csak a hátlapot védi, üvegfóliát adunk, így nyújtva teljes biztonságot kedves vásárlóinknak. Azt azért fontos tudnunk hogy nem létezik olyan tok amire kimondhatjuk hogy 100%-ban véd, mert sajnos lehetnek olyan balesetek, melyek esetén még megfelelő védelem mellett is megsérül a készülék.

 

Az Almástokok webáruházban fekete és ezüst színű ütésálló tokok kaphatók. Ezeknek az a sajátossága hogy úgynevezett hybrid tokok, ami azt jelenti hogy egyben műanyag és szilikon. A műanyag szerepe a tok hátlapját védeni, míg a szilikon szerepe hogy az ütést, esés erősségét tompítsa. Ezek a tokok a hátsó kameránál és a kijelzőnél magasabbak, így védve azokat is ha lapos felületre esne a telefon, akkor nem tud sérülni. 

Webáruházunk tovább fokozza a védelmet azáltal hogy kijelzővédő üvegfóliát biztosítunk ehhez a tokhoz. Tehát ha ilyen tokot rendel tőlünk, akkor a csomagban egy üvegfólia is megtalálható majd.

 

 

Átlátszó:

Sokan nem szeretik a tokokat mert nagyon lesz tőle a telefon és nem látják a gyári szépségét. De muszáj valamivel megvédeni a telefont mert igen hamar megsérülhet vagy összekarcolódhat. Itt jönnek képbe a sima, egyszerű, átlátszó tokok.

Kétféle is megtalálható nálunk és a jó hír az hogy mindkettőhöz üvegfóliát adunk, így a telefon elöl-hátul is védve lesz a lehetőségekhez képest. 

Az egyik tényleg egy sima, átlátszó tok, tökéletesen követi a telefon formáját, így az eredeti állapotától nem tér el nagyban. A vastagsága mindössze 0,5mm ami tényleg nagyon vékony. A telefontokban apró pontok találhatók hogy a telefon hőjét és a nedvességet könnyedén elvezessék. Rendkívül rugalmas és picit magasabb a kijelzőtől és a kameránál, így lapos felületen védi a telefont.

 

Van egy másik átlátszó tokunk ami ESR márkájú, ezis tökéletesen követi a telefon vonalait, plusz a sarkoknál erősített hogy az ütést megfelelően tudja tompítani. Amellett a fő különlegessége az hogy mágnescsíkkal rendelkezik, így tokban is használható az iPhone 13 magsafe funkciója. Tehát tokon keresztül tölthetjük, használhatjuk a magsafe tárcát.

iphone 13 magsafe atlaszto tok

Bizonyára már mindenkinek volt átlátszó szilikon tokja és észrevette hogy egy idő után besárgult, elvesztette átlátszóságát. Ha szivaccsal és szappanos vízzel átmossuk akkor eltüntethető vele a sárga szín. Érdemes kipróbálni. 

Bónuszként átlátszónak megemlíthetjük még itt a piros és kék szélű átlátszó tokot, melyekhez szintén alap az üvegfólia.

 

Szilikon tokok:

Egy telefontoknak az a feladata hogy amikor leesik, az sérüljön és ne a telefon. A műanyag tokoknál könnyen járhat azzal hogy a tok eltörik és lehet venni a másikat. Viszont ha szilikon tokot választunk akkor azok nemtudnak eltörni. Nagyon rugalmasak, megbízhatóak és hosszútávon megvédik a telefonunkat. Kb addig míg meg nem unjuk és le nem cseréljük őket. Esetleg a színük kophat egy idő után.

Webshopunkban bőven találunk szilikon, rugalmas tokokat, íme egy lista a leírás készítésekor milyen szilikon iPhone 13 tokok érhetők el:

 • Fekete karbonmintás,
 • átlátszó tok kék vagy piros csíkkal,
 • ESR átlátszó,
 • sima átlátszó,
 • Supcase tokok,
 • elegáns, fekete

 

iphone 13 elegans tok

Prémium iPhone 13 tokok

Itt megemlítjük azokat a márkákat, amelyek minőségben a legjobbak kínálatunk között. 

  1. Supcase
   Ezek a mindkét oldalról védelmet nyújtó toko. Megtalálható fekete, kék és pink színekben. Mivel az áraik már 10000 Ft felett vannak, így a kiszállításuk ingyen van.

  2. Nillkin
   Webáruházunkban kapható Nillkin tokon egy külön kis ablak van, mellyel a kamerát védhetjük amikor nem használjuk. Hasznos funkció és kiváló anyag.

  3. Dux Ducis
   Kinyithatós, kártyatartós tokok, rendkívül jó anyagból, kellemes tapintással és egyedi külsővel.

  4. ESR
   Átlátszó tok, mágnes csíkkal ami nem csupán hasznos, hanem jól is mutat.

 

 

Mely iPhone 13 tok fogy a legjobban?

 

Készítettünk egy táblázatot az 5 legtöbbet látogatott iPhone 13 tok oldalakról. Ezt 2022 elején készítettük, a jelenlegi helyzetet jellemzi, amely a jövőben változhatott.

Leglátogatottabb iPhone 13 tok lista
iPhone 13 karbonmintás tok +üvegfólia Karbonmintás tok üvegfóliával 4490 Ft
iPhone 13 átlátszó tok kék csíkkal +üvegfólia Átlátszó tok kék csíkkal és üvegfólia 4290 Ft
 iPhone 13 ESR Classic Hybrid magsafe szilikon tok +üvegfólia ESR tok mágnescsíkkal és üvegfóliával 6990 Ft
iPhone 13 átlátszó mágneses tok mindkét oldalt üveggel Mágneses üvegtok 5990 Ft
iPhone 13 szilikon tok +üvegfólia Átlátszó tok üvegfóliával 4290 Ft
 Igyekeztünk alapos tájékoztatót nyújtani az iPhone 13 tokokról a kedves látogatóknak, vásárlóknak. Nagyon remélem hogy nagy segítségükre lehetett. Amennyiben még akadna kérdés, szívesen segítek, keressen bizalommal emailben vagy telefonon.

Miért az Almástokok webáruházból rendeljen

 • 99%-ban a kiszállítás csupán 1-2 munkanap,
 • A házhozszállítás 890 Ft-ba kerül, 
 • Lehet rendelni utánvéttel, bankkártyával, előre utalással is,,
 • 10000 Ft felett ingyenes kiszállítás,
 • Széles iPhone 13 tok választék