Telefontok blog

iPhone 13 tok - Webáruház

Lestár János
2022.01.07 13:59

iPhone 13 tokok

Óriási az iPhone 13 tok kínálat, ezért jó lenne egy kis segítség a döntésben?

Nemtudja a különbségeket a tokok között és megszeretné ismerni? Olvasson tovább vagy nézze meg a kínálatot most!

 

iPhone 13 tok különbségek

 

Tudjuk hogy mennyire nehéz eligazodni a termékek között és megtalálni, ezért írtunk egy hosszabb ismertetőt ami segít meghozni a helyes döntést abban hogy melyik tokot is válasszuk. Az alábbi felsorolásban találjuk a főbb tok kategóriákat.

  • 360 fokos,
  • kinyithatós,
  • ütésálló,
  • szilikon,
  • prémium

Az iPhone 13 tokok listázásakor ezek a tokok egy helyen vannak, de az ismertető elolvasása után már könnyedén fellehet őket ismerni, s kiválasztani a számunkra ideálisat. 

A 360 fokos iPhone 13 tokok közös jellemzője hogy a telefon minden irányból körülzárt. Vannak GKK márkájú termékek, azoknál 4 elem (hátsó, felső, alsó, üvegfólia), Supcase márkájúaknál 2 elem, s az egyéb 360 fokos tokoknál is két elemből áll. Nagy előnyük ugye a teljes védelem, ha leesik a telefon akkor a tok sérüljön, ne a telefon. Ez a fő célja.

Webáruházunkban a legrégebb ideje kapható termékek, nagyon népszerűek mert jó védelmet nyújtanak, s változatos a felépítésük, külsejük.

 

iphone 13 360 fokos tok

 

A kinyithatós telefontokok elegánsak, hasznosak és praktikusak is. Többféle színben és stílusban rendelhetőek webáruházunkból, minőségi termékek (Dux Ducis, iCarer) garantálják a hosszú élettartamot. A legtöbb ilyen tok kártyatartóval rendelkezik, s akár kitámaszthatóak is a könnyebb filmnézés érdekében. Nagyon jó védelmet nyújtanak, mivel a telefon teljesen zárt. Kínálatunkban szerepel pink és fekete színben is.

 

Az ütésálló tokok olyan speciális kialakítással rendelkeznek melyek jó eséllyel megvédik a telefont egy esetleges sérüléssel szemben. Ezek nem csak olyanoknak ajánlott akiknek a munkájuk sorána  telefon sérülésveszélynek van kitéve, hanem azoknak is akik gyakran leejtik a telefonjukat. Jelenleg a két legnépszerűbb ütésálló tokunk van készleten, amely már évek alatt sokat bizonyított. Mindkettőhöz üvegfóliát adunk hogy a védelem teljes legyen.

 

Webáruházunkban szilikon tokokból van a legtöbb. Sokan azért szeretik ezeket a tokokat, mert nem nagyítja fel túlságosan a telefont, s ha átlátszó, akkor még a telefon gyári formáját láthatjuk. Ezek nem nyújtanak nagy védelmet, de rugalmasak és sokáig használhatóak.

 

Van néhány kifejezetten prémium tok is a kínálatunkban, természetesen ezek magas minőségűek. Ilyen például a Nillkin, Supcase, Dux Ducis, ESR stb.