Huawei P30 lite tok

Itt található az összes Huawei P30 lite tok. Amennyiben most rendel, ajándék üvegfólia jár a megrendeléséhez. A terméknévnél szerepel hogy melyik tokhoz jár üvegfólia.

Nézet:
Sorrend:

Huawei P30 lite tok 

A Huawei P30 lite tokok kínálatunkat a korábbi szériák sikeres tokjai közül válogattuk össze. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Azt jelenti hogyha Ön innen rendel P30 lite tokot, akkor biztosan egy olyan tokot választ amivel már más vásárlók korábban elégedettek voltak. 

De ha Önnek lennének esetleg sajátos elképzelései, szóljon nekünk, s mi beszerzünk olyan tokot amilyet Ön szeretne.

 

Webáruházunk P30 lite tok kínálata

Nekünk az a célunk hogy Ön elégedett legyen egy dizájnos, jó védelmet nyújtó telefontokkal, ezért igyekszünk a legtöbb segítséget nyújtani a megfelelő tok kiválasztása érdekében. A termékeinknél próbáljuk a legrészletesebben bemutatni hogy milyen is az adott tok, illetve a lehető legtöbb képpel szolgálni, amik megkönnyítik az Ön döntését. 

Milyen főkategóriájú tokjaink vannak:

  • 360 fokos,
  • kinyithatós okos,
  • szilikon

Erre a 3 fő kategóriára lehetne a tokjainkat besorolni. Az alábbiakban kicsit részletesebben kerülnek bemutatásra.

360°-os Huawei P30 lite tok:

Az összes telefontipusnál, melyekre az Almástokok webáruház tokokat forgalmaz, kétségkívűl ezek a legnépszerűbb tokok. A sikerességük nagyon egyszerűen megmagyarázható, ezek a tokok, mint a nevükben is szerepel, 360 fokban védik a telefonukat. Általában 4 elemből állnak, egy hátlap, fentre-lentre 1-1 elem és egy kijelzővédő üvegfólia.
Tehát a telefon lényegében körbe van zárva nagyon jó minőségű polikarbonát anyaggal, illetve a kijelző üveggel. Ha leesik a földre a telefon, akkor nagy valószínűséggel megfogja azt tökéletesen védeni.
 
Huawei P30 lite 360 tok színek:

huawei p30 lite tok

 

Kinyithatós P30 lite okostok:

Az elegáns tokokat mindig a kinyithatós tokok jellemezik. 
Webáruházunk P30 lite tok kínálatába bevezettük a kinyithatós okostokokat, melyeket egy alkalmazás segítéségvel üzemelhetünk be, s láthatunk rajta különböző értesítéseket. Ezekkel a tokokkal hívást felvenni nem lehet. 
Maga a tok kívűlről nagyon elegáns, mivel az első lapja plexiből készült és az exkluzív színek visszatükröződnek. A hátlapja puhább anyagból készült, mely egyrészt a komfortot biztosítja, másrészt pedig védelmi funkció, hisz ha erre a részre esik a tok, akkor a telefonnak biztosan nem lesz semmi baja. De természetesen kerüljük a sérüléseket, mert ha véletlenül az előlapra esik a telefon, s letörik a plexiből egy darab, akkor ott már esztétikai problémák keletkezhetnek. 

Ekek az okostokok többféle színben elérhetőek webáruházunkban. 

  • rosegold,
  • kék,
  • fekete

 

Huawei P30 lite szilikon tok:

Miért is olyan népszerűek a szilikon tokok? 
Egy polikarbonát (kemény műanyag) tok ha leesik, akkor megvédi a telefont, de előfordulhat hogy eltörik a tok, az anyagának tudhatóan. Ezzel szemben egy szilikon tok, ha leesik, megvédi a telefont, s a toknak sem lesz semmi baja. 

  • átlátszó, köves, virágmintás tok,
  • átlátszó p30 lite szilikon tok,
  • az ütésálló tokok belső kiépítése szilikon (szürke, kék, fekete)

 

Ütésálló Huawei P30 lite tokok:

Egy ilyen telefon megvásárlása már komoly összeg, ezért nem csoda hogy mindenki megszeretné védeni a sérülésektől. Főleg akkor ha valakinek a munkája vagy hobbija során nagyobb veszélynek van kitéve a telefon. Az ilyen esetekre kiváló megoldás egy ütésálló tok, mely p30 lite telefonokra most 3 színben is megvásárolható.

huawei p30 lite utesallo tok

Legtöbbet eladott Huawei P30 lite tokok
Típus Kép Ár
kék-fekete 360 fokos 4990 Ft
piros-fekete 360 fokos 4990 Ft
fekete ütésálló 4490 Ft