Huawei Mate 20 pro tok

Nézet:
Sorrend:

Huawei Mate 20 pro tok

A Huawei Mate 20 pro tok kínálatunkat természetesen az igényeknek köszönhetjük. 2018 utolsó szakaszában megjelent a Mate 20 pro telefon és rövid idő alatt nagyon népszerű lett. A magas vételár ellenére rengetegen vásárolják, így az Almástokok webáruház gyorsan megteremtette a Huawei Mate 20 pro tok készletet hogy a vásárlók igényeit kielégítse.

Huawei Mate 20 pro tok típusok

Egy Huawei Mate 20 pro telefon megjelenési ára 300e Ft felett volt, ebből következtethető hogy mindenki a legnagyobb védelmet szeretné neki nyújtani. Egy gagyi, olcsó tok, nem biztos hogy megfogja tudni védeni a készüléket az esetleges sérülésekkel szemben. Egy drága tok a legtöbbször csak túl van árazva, teljesen fölösleges több tízezret kiadni érte. A közepes árkategória a megfelelő, ami mindössze néhány ezer forint, s egy ilyen Huawei Mate 20 pro tok már jó védelmet nyújthat a készüléknek.
Már régóta üzemel a webáruházunk a Huawei Mate 20 pro megjelenéséhez képest, így az ő kínálatát már a legsikeresebb tokok közül tudtuk összeválogatni.

Melyek a legjobb Huawei Mate 20 pro tokok?

Az elmúlt 1 évben rendelt legsikeresebb tokokat válogattuk be az új kínálatunkba, azaz a Huawei Mate 20 pro tokok közé. Így Ön ha erre a telefonra szeretne tokot vásárolni, bármelyiket is választja, arról már lehet tudni hogy sikert aratott.
Nyílván az is előfordulhat hogy Ön nem találja a megfelelő tokot, ez esetben nyugodtan keressen meg a chaten, vagy telefonon, mondja el az elképzeléseit, s megpróbáljuk beszerezni.


Milyen típusú Huawei Mate 20 pro tokok vannak webshopban?

360 fokos Mate 20 pro tokok

Bármilyen telefonról is legyen szó, a legtöbbet a 360 fokos tokokból adunk el. Egyértelmű volt hogy elsőként rakjuk be őket a Huawei Mate 20 pro tok kínálatunkba.
Miért olyan sikeresek ezek a tokok?

  • vékonyak , súlyuk szinte semmi, így anélkül nyújtanak szuper védelmet hogy zavarna minket,
  • ez egy olyan tok ami a Huawei Mate 20 pro minden szegletét védi,
  • a kijelző védelméről ajándék fólia gondoskodik,
  • red-black, blue-black és fekete színben rendelhető


360 fokos tokok jellemzői

A 360 fokos tok a telefon minden egyes pontján védelmet nyújt, így az egyik legtökéletesebb védelem lehet. Piros-fekete, kék-fekete és fekete színben kaphatóak az Almástokok webáruházban. A tokhoz ajándékba küldünk egy fóliát is amit a kijelzőre kell felhelyezni, ami meggátolja a karcokat.

Bármelyik telefontípusnál a legsikeresebb tok kategória a 360 fokos tokok, míg a legsikeresebb tok a piros-fekete 360 fokos tok. A webshopunkban ez a színkombinációjú  Huawei Mate 20 pro tok is megtalálható.


huawei mate 20 pro tok

Huawei Mate 20 pro okostokok:

Webáruházunkban a Huawei Mate 20 pro tokok kínálatában bőségesen szerepelnek okostokok. Ez annak köszönhető hogy az ilyen tokok hihetetlenül praktikusak, hisz már akkor információt szolgáltatnak, amikor még ki sem nyitottuk a telefonunkat. 
Jelenleg 3 különböző okostokkal szolgálunk Huawei Mate 20 pro tulajdonosoknak. Egy fekete, egy rosegold és egy teljesen kék okostokkal.

 

  • fekete okostok,
  • kék okostok,
  • rosegold okostok

 

mate 20 pro atlatszo tok

Huawei Mate 20 pro ütésálló tok:

Nem feledkeztünk meg azokról sem akik extra védelmet szeretnének telefonuknak. Így elhoztuk a legsikeresebb hybrid tokunkat Huawei Mate 20 pro tulajdonosok számára 2 színben. Egy szürke és egy rosegold ütésálló Huawei Mate 20 pro tok. A hybrid ütésálló tok azt jelenti hogy 2 elemből áll össze a tok, egy merev és egy puhább anyagból melyek összehangoltan, különböző szerepeket ellátva óvják a telefont.

Huawei Mate 20 pro tok fajták és árak

Tok fajtája

Szín

Ár

360 fokos

piros-fekete, kék-fekete, fekete

4990 Ft

Szilikon

átlátszó-piros

3990 Ft

Ütésálló

szürke, rosegold

4490 Ft

Okostok

fekete, rosegold, kék

6990 Ft