Huawei Mate 20 lite tok

Webáruházunk Huawei Mate 20 lite tok kínálata található ebben a kategóriában. A legnépszerűbb Mate 20 lite tokok, a 360 fokos tokjaink, melyek többféle színben rendelhetőek nálunk. De ezek mellett számos másféle terméket is rendelhet tőlünk, többek közt szilikon, flip, oldalra nyíló, de akár okostokot is. Kiszállítás mindössze 1-2 munkanap, s 890 Ft. Részletesebb útmutatót arról hogy milyen tokot válasszon, a lap alján kaphat.

Nézet:
Sorrend:

Huawei Mate 20 lite tok termékek webáruházunkban

2018 végén megérkezett a régóta várt Huawei Mate 20 lite, mely szinte azonnal a legkeresettebb telefonok közé küzdötte fel magát. Ennek köszönhetően az Almástokok webáruház sem ült ölbe tett  kezekkel, hanem azonnal cselekedett és létrehozta a Huawei Mate 20 lite tok kínálatát. 

Milyen Huawei Mate 20 lite tok van a webshopban?

Egy telefontokot nem rövid távra vásárolunk, így csak alapos mérlegelés után javasolt leadni a rendelést. Ennek az egyik oka az hogy egy túlságosan olcsó tok, nyílvánvalóan rossz minőségű, ha pedig ilyen akkor az nem tart sokáig, s nem biztos hogy kellő védelmet tud nyújtani a telefonnak. Mi igyekeztünk jó minőségű tokokat beszerezni, s értékesíteni a lehető legalacsonyabb áron.
Hogy csalódás pedig senkit ne érjen, a lehető legnépszerűbb tokokból válogattuk össze az új készletet a webáruházunkban.

Ezt hogyan csináltuk?

A Huawei Mate 20 lite tok kínálatot a többi telefontok kategóriákban a legsikeresebb tokok közül válogattuk ki. Az elmúlt 1 évet figyelembe véve.
Ha esetleg Ön nem találna megfelelő tokot, akkor kérem jelezze felénk chaten vagy telefonon, s igyekszünk beszerezni egy olyan tokot ami megfelelhet az elképzeléseinek. 
Milyen típusú Huawei Mate 20 lite tokok vannak webáruházunkban?

360 fokos termékek

A legtöbbet eladott telefontok típus a webshopunkban kétség kívűl bármelyik kategóriában a 360 fokos tok. Így egy percig sem volt kérdés hogy ezt a népszerű tokot behelyezzük az új kategóriába is.
De miért is olyan jók ezek a tokok?

  • könnyűek és vékonyak, így nem nehezítik és nagyítják túl a telefont,
  • a Mate 20 lite minden pontját védik ezek a tokok,
  • a kijelző védelméről ajándék üvegfólia gondoskodik,
  • red-black, blue-black és fekete színben rendelhető


360 fokos tokok tulajdonságai

Egy 360 fokos tok, ahogyan a nevéből is adódik, 360 fokban védi a telefont, azaz annak minden egyes részét. A felhelyezésétől nem kell tartani, hisz külön elemekből  állnak, melyek könnyedén összelegózhatók. A kijelző védelméről egy üvegfólia gondoskodik, ami tartozéka a toknak.

Azt elárulhatjuk hogy a legsikeresebb színkombináció a piros-fekete. Bármelyik telefonról is legyen szó, mindegyiknél ő lett eladva a legnagyobb számban. Biztos vagyok benne hogy ez lesz a legtöbbet eladott Huawei Mate 20 lite tok is. 


huawei mate 20 lite tok

Szilikon anyagúak

A szilikon tokok azok melyek a telefonok megjelenése óta kísérnek minket, s szerintem soha nem is fognak kimenni a divatból. Hisz rugalmas anyagúak, egyszerűek, de mégis elegánsak. 
Egyértelmű volt hogy a legtöbb Mate 20 lite tok a webáruházban szilikon (azaz rugalmas TPU) anyagból készült legyen.
Az egyszerű átlátszó tokoktól kezdve a karbon mintás tokig jó néhány típus megtalálható webshopunkban.

mate 20 lite atlatszo tok

Ütésálló védelműek

Előfordulhat hogy valakinek olyan a munkája vagy hobbija ami miatt extra védelemre szorul a telefonja. Nekik hoztuk el az ütésálló Huawei Mate 20 lite tokot. Azt a tokot ami már nagy sikert aratott a többi telefonnál. A sikerét az extra jó védelmének köszönheti, mely dupla védelmet garantál a telefonnak. Hybrid toknak is nevezik, mivel egy kemény PC és egy rugalmas TPU anyagból áll össze.

Huawei Mate 20 lite tok fajták és árak

Tok fajtája

Szín

Ár

360 fokos

piros-fekete, kék-fekete, fekete

4990 Ft

Szilikon

fekete, piros, kék, átlátszó

3990 - 4490 Ft

Ütésálló

fekete-szürke

4490 Ft

Mintás

bőr mintázatú

3990 Ft