Telefontok blog

Huawei Mate 20 lite szilikon tok

2019.03.17 08:47

Huawei Mate 20 lite szilikon tok kínálata

 

Ebben a bejegyzésben részletes információkat gyűjthetsz arról, milyen Huawei Mate 20 lite szilikon tokok vannak, s ennek megfelelően tudsz majd választani magadnak tokot, melyet akár webáruházunkból is megrendelhetsz.

Huawei Mate 20 lite szilikon tokok nem csak átlátszóak lehetnek

 

Amikor azt mondjuk hogy Huawei Mate 20 lite szilikon tok, akkor egyértelműen mindenkinek az átlátszó szilikon tok ugrik be. De a szilikon (TPU) egy anyag amiből a tokot készítjük, így abból rengeteg változatú tok készíthető. S készül is, hisz az egyik legsokoldalúbb anyag. Jól megvédi a telefont, bármilyen formában, színben készíthető belőle tok, hosszú élettartamú. Ezek már elég jó szempontok ahhoz hogy ilyen anyagból válasszunk magunknak tokot.

Az7 átlátszó Huawei Mate 20 lite szilikon tokot az emberek azért szeretik, mert ez az a tok amivel láthatják a telefonuk szépségét, mivel ezek nem takarják el, s sokaknak fontos az hogy látszódjon a telefon teljes egészében, hisz nem azért vásárolták meg hogy egy nagy tokkal aztán eltakarják.

huawei mate 20 lite szilikon tok

Több típusú átlátszó, Huawei Mate 20 lite szilikon tokot kipróbáltunk mire eljutottunk a megfelelőhöz és azt forgalmazzuk webáruházunkban.
A túlságosan olcsó Huawei Mate 20 lite szilikon tokokkal az a probléma hogy  hamar besárgulnak. Ez nyílvánvalóan annak köszönhető hogy nem minőségi TPU anyagból készült, ezért az sem biztos hogy képes jó védelmet nyújtani a telefonunknak.

Huawei Mate 20 lite szilikon tok rendelés a webáruházunkban

Amikor kijön egy új telefontípis, s mi úgy döntünk hogy forgalmazunk rá tokokat, akkor az egyik legelső tok az átlátszó szilikon tok. Hisz ebből fogy szinte a legtöbb az elején. 

Ennek az az oka, hogy amikor még új a telefon, senki sem szeretné elrejtegetni tokokkal.

Az Almástokok webáruházban könnyedén megrendelhető a 
Huawei Mate 20 lite szilikon tok

Egyéb Huawei Mate 20 lite szilikon tokok

Az egyszerű szilikon tokok a telefon hátlapját védik, viszont ez esetben ha a telefon a kijelzőre pottyan, akkor komoly sérüléseket szenvedhet, így mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk ha esetleg egy kijelzőcserére esne a sor. Nyílván az ilyen helyzetek elkerülhetőek ha olyan tokot használunk, de aki nem szeretné rejtegetni a telefonját az inkább befogja vállalni ezt a kockázatot.

Számukra hoztunk el egy remek megoldást, a 360 fokos Huawei Mate 20 lite szilikon tokot. Ami olyan mintha rajta sem lenne a telefonon, mégis megvédi elöl is és hátul is. 

 


360 fokos Huawei Mate 20 lite szilikon tok

Huawei Mate 20 lite színes szilikon tokok

Fentebb már említettük hogy szilikon tokok rengeteg változatban elkészíthetők, s az Almástokok webáruházból rendelhető jó néhány.
Az alábbi színekben:

Huawei Mate 20 lite szilikon tok

Sima átlátszó

3790 Ft

360 fokos

4290 Ft

Fekete elegáns

4290 Ft

Köves, rosegold, mintás

4290 Ft

Fekete, karbon mintás

3990 Ft

Piros

3990 Ft

Kék

3990 Ft

Átlátszó, kék mintás

4290 Ft

 

 

Az összes Huawei Mate 20 lite tok