Telefontok blog

Apple iPhone 7 tok

2018.02.23 10:48

Apple iPhone 7 tok

iPhone 7 és iPhone 8 tokok

Ahogyan már az iPhone 7 elődeinél megszokhattuk, nem csak egy típusra jók az iPhone tokok. Nem volt ez a 7 esetében sem másképp, na de mivel a 7S széria kimaradt, s 8 lett helyette így ő kapta meg a 7 méreteit. Tehát az iPhone 7 tok iPhone 8-ra ugyanúgy passzol. Ezért is van a webáruházunkban iPhone 7 / 8 névvel ellátva az összes ilyen tok.

Milyen Apple iPhone 7 tokok rendelhetőek?

Mielőtt a webshopba felkerül egy tok, alaposan utánajárok hogy milyen igények vannak rá. S igyekszem úgy alakítani a kínálatot hogy lehetőleg mindenki megtalálja a hozzá stílusban legjobban passzoló tokot. 
Készítettem egy listát hogy mik a legtöbbet rendelt Apple iPhone 7 / 8 tokok az Almástokok webáruházban. 

360 fokos Apple iPhone 7 / 8 tokok:

Az összes iPhone típus között a legnépszerűbb tokok webáruházunkban a 360 fokos tokok, s nincs ez másképpen a 7. generációs iPhoneok között sem. A 360 fokos tokok matt és metál kivitelben többféle színben megrendelhetőek. Metál: rosegold, ezüst. Matt: rosegold, fekete, ezüst, kék, piros, arany. De talán még idesorolható a vízálló Apple iPhone 7 tok is, mely szintén minden oldalról védi a készüléket. A 360 fokos tokok 3 elemből állnak, előlap, hátlap és üvegfólia. Ezek úgy kapcsolódnak össze hogy az oldalát is védi, ezáltal a telefon minden része védve lesz a sérülések ellen. A vízálló tok az 2 részből áll, s szintén minden oldalról védi az iPhonet.

Apple iPhone 7 tok

Apple iPhone 7 360 fokos tokok

Apple iPhone 7 vizallo tok

Apple iPhone 7 vizálló és porálló tok

Apple iPhone 7 kinyithatós, flip tokok:

Kétség kívűl ezek a kinyithatós, lehajthatós tokok számítanak a legelegánsabb iPhone tokoknak a piacon. A fekete színt mindkét nem előszeretettel vásárolja, de webáruházunk kifejezetten a hölgyek részére felvett a kínálatába pink és leopárd mintás kinyithatós tokokat is. 

Ezek a kinyithatós tokok teljes védelmet nyújtanak a telefonok számmára, de emiatt fel kell áldoznunk a készülék komfortos használatát. Kicsit nehézkesebb fogni és írkálni, a híváshoz pedig mindig szét kell nyitni. Vagyis majdnem mindig, mert már webáruházunkban elérhető egy olyan flipes iPhone tok amin két kis ablak található. Az egyiken látjuk azt hogy éppen ki hív minket, a másikon pedig feltudjuk venni a hívást. A hangszóróknak kis lyukak vannak kivágva, így tökéletesen halljuk a partnerünket. A hívófél mutatós, kinyithatós tok itt tekinthető meg. 
Természetesen aki nem lóg egésznap a telefonján, annak nem teher hogy kikell nyitni a tokot ahhoz hogy lássuk ki hív, vagy éppen írjunk egy üzenetet. Az ő számukra több elegáns Apple iPhone 7 kinyithatós tok áll rendelkezésükre a névre kattintva. 

A legtöbb kinyithatós tokunk fel van szerelve mágneses kapcsolódással, így a nyitásuk és a zárásuk igazán komfortos.

 

flip apple 7 iphone tok

 

Apple iPhone 7 / 8 szilikon tokok:

A szilikon tokok óriási népszerűségnek örvendenek, mely annak tudható be hogy viszonylag olcsók, élettartamuk hosszú és kellőképpen megvédik a telefont a sérülésektől. Vannak akik kifejezetten nem szeretik a tokokat, viszont ők is tudják hogy valamilyen módon megkell védeniük a telefont az esetleges károsodásoktól, s az ők körükben népszerűek az átlátszó szilikon tokok

Átlátszó szilikon tokokból jó néhány elérhető webáruházunkban iPhone 7 és 8 készülékekre, az alábbi listában a névre kattintva megtekintheted őket:

Természetesen azok számára is kedvez webáruházunk akik a színes szilikon tokokat szeretik. Webáruházunkból Apple iPhone 7 / 8 készülékekre az alábbi színekben rendelhető szilikon tok. 

 

Egyéb tokok:

Az teljes kínálatunkat iPhone 7 / 8-ra ide kattintva éred el. Várnak még rád bőrtokok, antigravitációs tokok, elegáns tokok, hőelvezetős, ledes-hívásnál villogó tokok, nagysikerű csillámos tokok és egyéb mintás tokok.

iPhone 7 / 8 tok árak

 

iPhone 7 / 8 tok
Típus Szín Ár
360 fokos tokok rosegold, szürke, fekete, metál szürke, kék, piros, metál rosegold, arany 5490 Ft
Kinyithatós tokok fekete, rózsaszín, leopárd, barna, kék, szürke 4990-5990 Ft
Ütésálló, vízálló kék, fekete, átlátszó 5490 Ft
Szilikon tokok fekete, rózsaszín, szürke, kék 3490 Ft
Átlátszó szilikon tokok teljesen átlátszó, ütésálló, csíkokkal

3490 Ft

Műbőr tokok piros, fekete

3490-5490 Ft

Hogyan lehet rendelni tokot az Almástokok webáruházból:
  1. Helyezd a kosárba a kiszemelt terméket,
  2. Utána kosáron belül menj a kifizetésre,
  3. Választhatsz hogy regisztrációval vagy regisztráció nélkül szeretnél vásárolni,
  4. Add meg hova szállítsuk a terméket.

Nézd meg ide kattintva hogy melyek a legjobban keresett iPhone tokok webáruházunkban.

Kérlek oszd meg a bejegyzést: