Samsung Galaxy S23 Ultra gyári S Pen

Nincs raktáron
Samsung Galaxy S23 Ultra gyári S Pen
Samsung Galaxy S23 Ultra gyári S Pen
Samsung Galaxy S23 Ultra gyári S Pen
Samsung Galaxy S23 Ultra gyári S Pen
2023.10.04
1 – 2 munkanap
Samsung Galaxy S23 Ultra
Ha mégsem kérné a terméket
13 490 Ft

A Samsung S Pen legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy S23 Ultra esetén:

Természetes írás és rajzolás - A vékony hegyű (0,7 mm) S Pen toll és a 4096 nyomásérzékenységi szint lehetővé teszi, hogy ugyanolyan természetes és pontos módon írj és rajzolj, mint egy hagyományos tollal vagy ceruzával papíron.
Fotókészítési funkció - Az S Pen toll lehetővé teszi, hogy fényképeket készíts a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefonnal, ami megkönnyíti a fotózást anélkül, hogy meg kellene érintened a telefon kijelzőjét, ezáltal növelve a fényképezés stabilitását és minőségét.
Geszztámogatás - Az S Pen támogatja a különböző gesztusokat, amelyek lehetővé teszik az alkalmazások távoli vezérlését vagy az eszközök közötti váltást.
Jegyzetek megnyitása funkció - Az S Pen toll lehetővé teszi új jegyzetek közvetlen megnyitását a telefon képernyőjén, ami megkönnyíti az ötletek feljegyzését.
Kézzel írt szöveg átalakítása gépelt szöveggé - Az S Pen toll lehetővé teszi kézzel írt szövegek átalakítását gépelt szöveggé, amint a telefon képernyőjén írsz, ezáltal könnyebbé téve a szöveg olvasását és szerkesztését.


 

Ne aggódjon a termékfotók miatt. Nem biztos, hogy az Ön telefonjával készült, de attól méretpontos tokot küldünk a telefon típusához. A termékfotók csak illusztrációk, amelyek bemutatják a tok anyagát és színét!

Részletek

Samsung S Pen stylus a Samsung Galaxy S23 Ultrahoz zöld színben

A Samsung S Pen egy rendkívül praktikus toll, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefon nyújtotta lehetőségeket. Segítségével jegyzeteket készíthetsz, leírhatod az ötleteidet, levegőbe írhatsz mozdulatokat, közvetlenül a képernyőn nyithatsz új jegyzeteket és váltogathatsz különböző eszközök között. Az S Pen lehetővé teszi, hogy a képernyőn való írás közben a kézzel írott szöveget nyomtatott szöveggé alakítsd, valamint fényképeket készíts úgy, mintha vezeték nélküli távvezérlőt használnál.

Az S Pen toll egyik legnagyobb előnye a vékony hegye (0,7 mm) és a 4096 nyomásérzékenységi szint, amely lehetővé teszi, hogy ugyanolyan természetes és pontos módon írj és rajzolj, mint egy hagyományos tollal vagy ceruzával. A tollat a telefonban erre a célra kialakított helyre helyezve lehet feltölteni.

Az S Pen toll továbbá lehetővé teszi, hogy távolról vezérelhesd a telefonodat a beépített Bluetooth és Air Command funkcióknak köszönhetően. Fotókat készíthetsz, váltogathatsz kamerák között, megállíthatod a lejátszást, felerősítheted a zene hangerejét és még sok mást tehetsz.

Az S Pen toll birtoklása nemcsak kényelmesebb írást és rajzolást jelent, hanem több lehetőséget és irányítást is a telefonod felett. Segítségével jegyzeteket készíthetsz, elmentheted az ötleteidet és távolról irányíthatod az eszközödet. Ne várj, szerezd be a saját Samsung S Pen tolladat és élvezd ki az okostelefonod teljes lehetőségeit!

Műszaki adatok:

Márka: Samsung Sorozat: Samsung S Pen Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra Zöld szín

 

 


Kiszállítás
A kiszállítás általában 1-2 munkanap. 

15% kedvezmény
Bármely két külön termék vásárlása esetén használja a DOUBLE kuponkódot 15% kedvezményért.
Adatok
brand
Samsung
EAN
8806094825671
Cikkszám
8806094825671