Samsung Galaxy A53 pink, pántos tok

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Samsung Galaxy A53 pink, pántos tok
2023.12.06
1 – 2 munkanap
Samsung Galaxy A53
Ha mégsem kérné a terméket
2 990 Ft

Samsung Galaxy A53 pántos, pink tok

Védje meg kijelzőjét is a sérülésekkel szemben!

Most lehetősége van megszerezni az üvegfóliát a tok mellé

mindössze 990 Ft-ért!

Helyezze a kosárba a tokot, majd kattintson ide az üvegfóliához!

Értékeli a mozgás szabadságát?  Vagy esetleg megoldást keres attól tartva, hogy elveszíti a telefonját? Létezik olyan megoldás, amely pontosan reagál egy ilyen igényre. A Rope Case egy színes telefontok, egy beépített, állítható pánttal rendelkező modell, melynek hossza 140 cm. Ez egy funkcionális megoldás, amellyel többféleképpen tárolhatod a telefont: a nyakban, a derékban vagy a csuklón. A masszív állítható pántnak köszönhetően a legkényelmesebb helyre helyezheti készülékét anélkül, hogy az elvesztés veszélye állna fenn.


 

Ne aggódjon a termékfotók miatt. Nem biztos, hogy az Ön telefonjával készült, de attól méretpontos tokot küldünk a telefon típusához. A termékfotók csak illusztrációk, amelyek bemutatják a tok anyagát és színét!

Részletek

Színes őrület. Olyan telefontok, amilyennek szeretnéd

A telefontok pontosan olyan lesz, amilyennek szeretnéd. A vonzó színválaszték nagyszerű lehetőség és esély arra, hogy készüléke teljes mértékben tükrözze egyedi stílusát és létmódját.

Sérülésálló és nagyszerű megjelenésű

 

A rögzítőpánt és maga a tok is pontosan azonos színű. Így biztos lehet benne, hogy okostelefonja nem csak védett, de remekül is néz ki. A rugalmas szilikon, amelyből a tok készült, felelős a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállásért, ugyanakkor elég műanyag ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a kiválasztott eszköz formájához.


Kiszállítás
A kiszállítás általában 1-2 munkanap. 

15% kedvezmény
Bármely két külön termék vásárlása esetén használja a DOUBLE kuponkódot 15% kedvezményért.
Adatok
brand
Wozinsky
EAN
9145576246788
Cikkszám
9145576246788