Rendelési információk

Kiszállítási idő általában:
1-2 munkanap
Utánvéttel is fizethet
Házhozszállítás: 890 Ft

Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
Termék részletek


Arany Iron Claw, gravitációs, szellőzőrácsos autós telefontartó

Raktárkészlet: 1 db
Arany Iron Claw, gravitációs, szellőzőrácsos autós telefontartó
  • Arany Iron Claw, gravitációs, szellőzőrácsos autós telefontartó
  • Arany Iron Claw, gravitációs, szellőzőrácsos autós telefontartó
4 490 Ft

Iron Claw arany autós telefontartó

 

Az Iron Claw egy háromszög kialakítású , gravitációs autós telefontartó , amely garantálja a biztonságos stabilitást . Kiváló minőségű anyagból készült, ezáltal hosszú élettartamú. Alkalmas 4 -6,3” eszközök tartására. Ez teljes mértékben állítható (360 fokban elforgatható), gumi párnázott és könnyen használható. A töltőport szabadon hagyásának köszönhetően fel tudja tölteni a telefont úgy hogy az a tartóban van. A legtöbb jármű szellőzőrácsának típusával kompatibilis.

arany autos telefontarto

arany szinu autos telefontarto

Arany autós telefontartó

Szellőzőrácsos rögzítés: két különböző módon rögzíthetjük a telefontartót az autónkba. Az egyik a tapadókorongos, a másik a szellőzőrácsra történő csiptetés. Az utóbbi gyors, egyszerű és bármikor egy pillanat alatt áthelyezhető máshova.

háromszög alakú rögzítés az egyik legstabilabb tartást biztosítja a telefonunknak az autóban, alul tartja a készüléket, míg két oldalról stabilan fogja. A rögzítők működése teljesen hangtalan.

Gravitációs elv: a legtöbb autós telefontartók eddig kétkezesek voltak, hisz szétkellett húznunk a rögzítőcsápokat, majd csak úgy tudtuk belehelyezni a telefont. De ennek már vége a gravitációs elvnek köszönhetően. Egy kezünk elegendő lesz, hisz csak belekell illesztenünk a készüléket a tartóba és a többi már a gravitáció dolga, a telefon beül a helyére, s az oldalsó rögzítők lefogják a telefont így kerekké téve a stabilitást.

  • Név: Iron Claw
  • Típus: Gravitációs
  • Méretek: 8,5 x 11,3 x 5 cm
  • Rögzített helyzet: Szellőzőrácsra

arany autos telefontarto

  • brand
    Iron Claw
    Raktárkészlet
    1 db
    Cikkszám
    7426825331243
Webáruház készítés